Koho podporiť v doplňujúcich voľbách v Petržalke?
Termín - 6.9.
Kandidáti na starostu sú len dvaja:
Ing. Ján Hrčka
Ing. Juraj Mravec
Komu dáte hlas?
Ja určite budem voliť Hrčku
Hrčka pravdepodobne vyhrá. Aj keď Vallo oficiálne nepodporil žiadneho kandidáta, Mravec je mu zrejme bližší, tak nemálo ľudí bude voliť Hrčku zo vzdoru. Ale tipujem nízku účasť.
Určite Hrčka
Hrčka pravdepodobne vyhrá. Aj keď Vallo oficiálne nepodporil žiadneho kandidáta, Mravec je mu zrejme bližší, tak nemálo ľudí bude voliť Hrčku zo vzdoru. Ale tipujem nízku účasť.
@anonym_0139dc Vallo už pije mnohým v Bratislave krv, ale riadne! čo ti poviem, progresívny...
Síce Vallo mi nevadí ale budem voliť hrčku
@oliva276 Prvýkrát za takmer 30 rokov nepôjdem voliť. Zbytočne minuté peniaze na voľby. Načo Hrčka odstupoval? Aby o 4, či koľko, mesiacov išiel znovu kandidovať? Veľmi zvláštne gesto. Moje sympatie, ktoré mal, stratil.
@oliva276 Prvýkrát za takmer 30 rokov nepôjdem voliť. Zbytočne minuté peniaze na voľby. Načo Hrčka odstupoval? Aby o 4, či koľko, mesiacov išiel znovu kandidovať? Veľmi zvláštne gesto. Moje sympatie, ktoré mal, stratil.
@anonym_ec8af3 vyvodil zodpovednosť a dal možnosť ľuďom aby sa rozhodli či aj po tom fiasku čo sa stalo ho stále chcú za starostu
Poďte voliť, je nižšia účasť.

Admin - dôvod zmeny názvu?