icon

Koľko stojí lacná optika v Bratislave?

juliavolna
15. okt 2024

Prosím potrebujem dioptricke okuliare - má niekto prieskum kde to bude lacnejšie ?

Inak v ba ceny hruza ☹

muchotrafka298
15. okt 2024

Lacna optika je oxymoron. Cena okuliarov sa pohybuje aj podla toho, ze co chces, ake si das urobit skla, aky si kupis ram. Lebo v kazdej optike, okrem tych fakt luxusnych a trendy ako napriklad Zita, tak mas ramy aj za velmi priaznive ceny a tiez skla. Skus pozriet niekde mimo centra, na sidliskach,take mensie mavaju lepsie ceny.
Ja som si vzdy nechavala robit vo Focuse, ked mali akciu bud na skla alebo na ramy aspon -50 percent. Lenze mna len skla stoja 300 EUR, takze u mna ziadne okuliare nie su lacne.

vanilkovazmrzka
15. okt 2024

Lacna optika? Pekny vtip :D

Ale myslim ze v kazdej beznej optike najdes ramy za 20-30€. Len skla budu vsade drahe

juliavolna
autor
15. okt 2024

@vanilkovazmrzka a čo znamená drahé ? Cca? Nikdy som nemala okuliare

vanilkovazmrzka
15. okt 2024

@juliavolna tak ty hladas “lacne” tak snad by si ty v prvom rade mala vediet co je pre teba uz drahe….

zuzinabila
16. okt 2024

@juliavolna otoc to do Polska,aj s cestou ta to vyjde lacnejsie ako v BA🙂

muchotrafka298
16. okt 2024

@juliavolna zalezi na tom, ake si das skla, lebo tie su najdrahsia polozka. Ak mas astigmatizmus a potrebujes do okuliarov cylindre, tak tam pocitaj len za skla minimalne 200 EUR. Mozes mat skla za 50 EUR aj za 500, tak isto ram. Tam je skala od 20 za tie uplne najobycajnejsie az po “only sky is limit” rozumej dizajnerske ako su Dior alebo Chanel za stovky EUR.

vikusjk
16. okt 2024

@juliavolna Ake okuliare potrebujes? Lebo je rozdiel, ked ti treba len na citanie, alebo aj na citanie, aj do dialky atd. Je rozdiel obycajne a multifokalne. Potom je viac druhov skiel. Napriklad moj pripad - pani v optike ma po hodine meriania a vysetrovania presvedcila, ze potrebujem multifokalne okuliare, taky filter, hentaky filter, stmavovacie vonku a skoncilo to na 800 € polozke. Pritom na to, na co ja realne tie okuliare nosim, co je praca za pocitacom mi nevyhovuju, lebo som dvihala hlavu hore a pozerala sa cez spodnu cast. Kupila som si v drogerke obycajne na citanie za 8 € a s tymi pracujem 😎

rozovykon
22. okt 2024

@juliavolna ja som kupovala v optika majernik na peknej ceste v raci. Maju aj lacnejsie len sa treba popytat.