Korekcia ušníc
ahojte je tu niekto kto bol na korekcii usnim najlepšie v Ba alebo niekde inde zaujíma ma ako to prebieha na nete som sa docitala že cena je od 600€ vyššie ďakujem
@nestastna21 nie mám 28 rada by som.si otom zniekym popisala
@noemikatka ja som bola pred 7 rokmi v nemocnici v Ruzinove, plasticka chirurgia... Neskutocne mila doktorka... Vyslo ma to cca 350e
@murielaa cena sa už dnes zmenila to mi jasné M ma hlavne zaujíma ako to prebiehalo počas hojenia doma bolesť sa za zvládnuť ? ako dlho si mala obvez ako dlho to boleli vedela si spávať neopuchli
@noemikatka klamat ti nebudem, prve dva dni som od bolesti umierala, ibalgin som jedla kazde 4 hodiny, potom sa to uz rychlo zlepsovalo... Ak si dobre pamatam, obvaz som mala tyzden nonstop, potom som bola na kontrole a nosila som este dva tyzdne speci celenku, opat bola kontrola a uz som len mesiac nosila celenku na spanie.
Spanok bol len tie prve dni narocny hlavne kvoli bolesti a opuchu, potom to uz bola pohoda.
Ak ti mozem poradit, urcite do toho chod, ja som bola v 25-tke a lutujem, ze som nesla skor.
Ja som tiez bola, mala som vtedy 26 rokov, ale v BB, po zakroku par dni - noci katastrofa, akoby mi zeravu zehlicku prikladali na usi, spat len po sediacky, potom uz lepsie, tyzden obvazy, potom este mesiac celenka, zial mne sa to vratilo, nie az tak ako pred operaciou, ale odstavaju, mam tenke usnice a uz sa s tym veru nejdem trapit, mam 40 rokov, nejak som sa so sebou zmierila 😃 Urcite do toho chod, drzim palce!
@prunee a ako to že sa ti to vrátilo je to aj možné 🙉🙈
@noemikatka ja som posediacky spat nemusela, lezala som na chrbte vo vyvysenej polohe. Klasicky ibalgin som si davala alebo cokolvek volnopredajne od bolesti. Ono je to bolest, ale je to individualne a kazdy to zvlada inak. Urcite by som sa tym nedala odradit. Mne sa usi nevratili, stale im mam pekne pri hlavicke 😊🙈
ja som bola ked som mala 18, ako baby pisu prvy tyzden bola makacka , ale je to krasne doteraz mam 42 a dcerku na to tiez chcem dat teraz cez prazdniny ma len 8 rokov , ale cism skor tym lepsie , a najma ona tancuje spolocneske tance a ked jej zviazem vrkoc tak to nie je velmi pekne

Pokiaľ viem do 18 roku to hradí poisťovňa ak máš psychologický posudok. Kamoška bola, všetko fajn bez problémov.