Kto je najlepší finančný sprostredkovateľ pre hypotéky v Bratislave?
Ahojte, viete prosím poradiť kvalitného finančného sprostredkovateľa v rámci Bratislavy? Takého, ktorý dá na názor klienta, špecializuje sa na hypotéky a nenúti uzatvaráť žiadne veďľajšie produkty ako sú životné poistky a pod. Ďakujem.
Ktory da na nazor klienta,co to v praxi znamena???
Ze povies,ze ty nechces 3.5 percenta ale 2???Ze ty nechces vub,ale slov.sporitelnu??
Najlepsi poradca si ty sam, ked si obehas banky a jednas o podmienkach.
Externa osoba zadarmo moze mat rozne provizie z roznych bank a nekona nestranne.
Platena osoba moze poradit nezavisle.
Ze povies,ze ty nechces 3.5 percenta ale 2???Ze ty nechces vub,ale slov.sporitelnu??
@anonym_087196 Tiez ma to zaujima pri hypoteke, co tam moze byt podla zadania klienta. O ladeni parametrov klientom sa mozeme bavit pri investovani, nie tu.
@anonym_087196 Príklad, nebude trvať na tom že dostanem v ČSOB 3 percentá, ale musím si uzatvoriť životné poistenie, preniesť tam mzdu a podobne. Ale mi dá na výber, že pôjdem povedzme do VUB, dostanem tam 3,3 percentá a nemusím riešiť ani žovotné ani prevod mzdy.
Externa osoba zadarmo moze mat rozne provizie z roznych bank a nekona nestranne.
@patrike Práveže poznala som takú, ktorej som nemusela platiť a bola nestranná, len už túto prácu nerobí.
@anonym_087196 Príklad, nebude trvať na tom že dostanem v ČSOB 3 percentá, ale musím si uzatvoriť životné poistenie, preniesť tam mzdu a podobne. Ale mi dá na výber, že pôjdem povedzme do VUB, dostanem tam 3,3 percentá a nemusím riešiť ani žovotné ani prevod mzdy.
@janie7 Prenos mzdy je otazka 3 minut.
prvá hypotéka? 😀 on na tom netrvá, to sú podmienky bánk 🤷😀 banka ti dá 3,5 ale keď máš poistenie tak 3,29 🤷
prvá hypotéka? 😀 on na tom netrvá, to sú podmienky bánk 🤷😀 banka ti dá 3,5 ale keď máš poistenie tak 3,29 🤷
@zuzanka.zuzu Práveže vôbec nie prvá, už sme si preskákalí hocičím a bohužiaľ sme mali aj takýto negatívny zážitok. Zrejme by mala tá paní väčšiu províziu. No rada by som od niekoho dostala aj odpoveď, nie len rozbor mojej otázky.😉
@patrike Zrejme máš pravdu, že nakoniec bude najistejšie obiehať banky a rozhodnúť sa podľa informácíi od nich.

@janie7 taky ktoreho zaplatis. Zadarmo bude vzdy reklama