Kto mi postráži psíka počas dňa v Stupave?
Ahojte. Hladam v Stupave, prip. BA, milu, zodpovednu a vludnu osobku s dobrym srdcom na opatrovanie mojho psika cez den, kym budem v praci. Potrebuje nezny, laskavy a pokojny pristup, tichsi rezim, je to 13,5-rocny pan. Velmi dobre vychovany, slusny, cistotny, pokojny, priatelsky. Ma rad aj deti aj zvieratka, vychadza s nimi, onucha, ale uz sa s nimi nehrava, neblazni, nenahana, potrebuje svoj klud - vonku vyvencit sa, onuchat prostredie, doma odpocivat, maznat sa, maskrtit. 🙂 Samozrejme za odmenu, dohodneme sa v ss. Prosim, viete mi odporucit niekoho overeneho? V Stupave som ziadnu psiu skolku nenasla, u rodiny sme zial nepochodili. Preto sa obraciam sem. Vsetko potrebne dodam - misky, peliesok, decky, uteracik, jedlo, maskrty, oblecko, voditko, atd. Samozrejme aj pranie by som riesila iba ja. Len potrebuje niekde hlavku zlozit, aby nebol v byte sam a najma vencit sa, nevydrzi cely den necikat (ved ani ludia) a najma dobruckeho cloveka, co mu neublizi (samozrejme, klasiky cist pred spanim mu nemusi 🙂 ) a najma bude ho mat pri venceni na voditku a 100% na ociach. Psik uz nepocuje, je velmi krehucky, zranitelny, horsie vidi a nezbada nebezpecenstvo sam (rad si leti svoje a nevnima rutiace sa auta ci vacsich psov okolo, rad by presiel aj rovno cez kocik, keby mohol - treba nan davat pozor a chranit ho, potrebuje ochrannu ruku). Samozrejme, ak by bol v dome s dvorom a nie v byte, vencit extra ho netreba, to vykonam ja rano a vecer a cez volne dni. Na dvore by som jeho kaki upratala. 🙂 Je to vsak bytovy pes, potrebuje byt v teple a suchu - vnutri, obzvlast v prichadzajucich mesiacoch, prosim, vypustat von len pre cik a kak a sup naspat do tepleho pelieska. 🙂 Mozete ma kedykolvek kontaktovat v sprave. Budem vam vdacna za akekolvek odporucania. On vam to vrati v podobe sprijemneneho dna a peknej davky lasky. 🙂 Ja sa odvdacim tiez. Pohlavie a vek nerozhoduje, hladame osobku, ktora lubi psikov, mozno by sa mu aj potesila a urcite ho nebude brat ako pritaz.
PS: Potrebovali by sme uz od dalsej stredy rana a smeny budem mat dlhe, celodenne. :-/ Nie je vsak narocny na starostlivost. Vencit netreba dlho a daleko, uz ho bolievaju nozicky. Doma lazka a spi, obcas sa mazna a pyta maskrtky. Dakujeme. Pekny vecer 🙂 ❤️❤️❤️🍂🍁🌰🦮🐶🐾🌱
❤
Nadherne, krasne, s Laskou ste vsetko opisala. Az mi slzy vysli. Tiez mam psika, 10rocnu ❤ ...pevne dufam, ze sa niekto ozve a pomoze...❤️🍀
@tina4931
@7miriam77
Joooj, rozplakali ste ma. Ja sa sem s malou dusickou odhodlavam napisat uz dlhsiu dobu, ale nechcela som spamovat. Riskla som to s tym, ze mozno mi prispevok aj zmazu. No naozaj som zufala, neviem, kde inde sa obratit a mam z toho trapenie a stresy. Dakujeme Vam velmi pekne. Aj ja dufam, ze sa niekto dobrucky najde ako ten panecek na fotkach a budu prinosom jeden pre druheho, partaci. 🥰🥰🥰❤️❤️❤️
Mate uzasne srdce ❤
Zabudla som este dodat, okrem toho, ze je to velky chrapkosko roznych hlasitosti, je aj srandista a blazonko - dava pac, ked pyta maskrtku, sadne, lahne, tvrdii daco, hadze si maskrtky, prckaa, cokolvek. Tak sa s nim clovek aj nasmeje, neraz som mala z neho slzy v ociach, aku vylomeninu zas vymyslel. 🤭🤭🤭😍 Tak iste pohladi dusu aj dalsiemu cloveku. 🥰🥰🥰
Ja by som ho hneď vzala na stráženie, bohužiaľ som z ďaleka tak to je nereálne, ale držím palce, aby sa niekto našiel ❤
@7miriam77 Uzasne srdce podla mna ma ten, kto ho k sebe prichyli bez vidiny zisku v prvom rade. 🤷🥰🥰🥰 Takych ludi na svete je ako safranu... Budem rada, ak taky klenot najdem. 🙂
@alzbeta311 Dakujeme krasne. ❤️❤️❤️ Necakala som tolko krasnych a hrejivych reakcii, skor uplny opak, som dojata. 🥰🥰🥰
Drzime spolu s Trixi aj prsty aj labky 🐶
Neskúšala si na FB v nejakej vašej mestskej stránke?u nás dosť často vidím podobne príspevky a veľa ľudí stráži psíkov.
Mne teraz tiež ponúkali nádherného cavaliera do opatery. Hneď by som ho brala, len neviem či by sa zniesol s naším. To je naj problém. Tá teritorialita. Milujem tieto stvorenia, tak čisté a úprimné.
@luccija Zial nie, mam par "premudrelych" osob v rodine a mensie "konflikty", kvoli nim tam nechcem inzerovat (stranku mesta mame) o.i. by im to riadne pomastilo ego, vidiac, ako "tapam" ci hladam pomoc. Takze mam obmedzene moznosti takto. To je tak, ked mudrovat vie kazdy, ale pomocnu ruku podat ci najst riesenie, to nie. Ale napadlo mi, skusim inzerovat pod inym menom a bez fotky psika, to by ma mozno nespoznali. Dakujem pekne za tip. 👍🙂🙂🙂
@7miriam77 joj k tej fotke mi nepripojilo text, az teraz som si vsimla 🤨🤨🤨🤨 odpisala som, ze dakujeme a pozdravujeme Trixi z tepleho pelieska 🥰🥰🥰 a k tomu ta foto
@tina4931 presne to!! A pokorne a milujuce BEZPODMIENECNE ❤️❤️❤️❤️
Tak krásne si to napísala, že mi aj slzičky vyšli. Toľko lásky je v tom texte❤️ prajem Ti, aby si našla láskavú dušičku, čo sa o psíka postará ❤️
@saraxyz Jeej, dakujem Ti velmi pekne. ❤️❤️❤️ Dufam, ze budeme mat stastie. 🙂
neviem, ci si skusala v ramci modreho kona aj stupavske skupiny (nie su sice ktovieako aktivne, ale za pokus nic nedas):
https://www.modrykonik.sk/group/8034/
https://www.modrykonik.sk/group/5935/
drzim palce 🙂
@deedol Dakujem Ti pekne, tu na MK mi lokalne skupiny absolutne neprisli na um. 🤦🤦🤦 Tam asi viac uspejem, rovno sa tam idem pridat. 🙂
Joj vidim ze zboznujete svojho psika. 😊 Ja som zo Stupavy ale bohuzial nemam ho moznost strazit. 😔 Mam male dieta a kocura. Inak by som nevahala. Nemal by klud ... Neskusali ste v skupine Stratil ci nasiel sa ... v Stupave? Tam su ludia, kde by ste mohli niekoho najst. Alebo mozem napisat za mna ze znama zhana ked nechcete uviest meno, priezvisko kvoli tym vztahom. V kazdom pripade drzim paste.
podla mna idealne pre dochodcu. vela casu a mohlo by z toho vzniknut jedno pekne priatelstvo 🙂
Krasny popis ❤ drzim palce,nech najdete niekoho 🐶🐕
Som v Ba a toto je tak krásny popis, že škoda, že v byte kde som, nemôže byť psík. Inak by som šla hneď! 😊 Keďže mi v Ba ten môj veľmi chýba. 🙂
Ja síce strážim psíky aj v režime škôlky, no bývam v Rajke, čo je asi ďaleko. Na stráženie psikov je dobrá stránka hlidacky.sk, je tam viacero osôb, ktoré takúto službu ponúkajú a sú tam uvedené aj ceny za stráženie.

Pripadne, prosim, ak mate niekto skusenosti, mozete mi sem napisat sumu (za den, ci hodiny?), kolko ste zvykli platievat za taketo opatrovania? Dakujem.