icon

Ktorá škola kaderníkov v Bratislave je lepšia?

lukina12
18. feb 2025

Ahojte, chcem sa spýtať dievčat, či mamičiek, nemáte svoje deti na škole SOŠ Beauty Svätoplukova 2 alebo SOŠ Račianska 105. Ktorá je lepšia? Aké máte skúsenosti? Ďakujem pekne za odpovede

rencakm
3. máj 2025

Zistili ste niečo o tých školách,prosím Vás? Tiež som sa chcela na to opýtať 🙂

lukina12
autor
3. máj 2025
@rencakm

Zistili ste niečo o tých školách,prosím Vás? Tiež som sa chcela na to opýtať 🙂

@rencakm Dobrý večer, žiaľ nikto nič.

anonym_41dafb
22. sep 2025

Mozno neskoro odpovedam, ale nie račianska 105 nie, je to škola kde každemu je jedno, každy si s prepačenim sere do huby, vyhražky im idu velmi jednoducho ale skutok ziadny, vymeskane hodiny aj vyše 300 nikto neriešil a take prešli jak zadarmo na svätoplukovu som tiež nepočula dobre veci ale keby ze si mam vybrat tak asi svätoplukova

rencakm
19. okt 2025
@anonym_41dafb

Mozno neskoro odpovedam, ale nie račianska 105 nie, je to škola kde každemu je jedno, každy si s prepačenim sere do huby, vyhražky im idu velmi jednoducho ale skutok ziadny, vymeskane hodiny aj vyše 300 nikto neriešil a take prešli jak zadarmo na svätoplukovu som tiež nepočula dobre veci ale keby ze si mam vybrat tak asi svätoplukova

@anonym_41dafb pre nás nie je neskoro, až tento rok dcéra chce isť, ale nie sme z BA, tak zvažuje, že vizážistiku buď v BB alebo v BA. Čo ste počuli na Svätoplukovu? 🙂

anonym_41dafb
19. okt 2025
@rencakm

@anonym_41dafb pre nás nie je neskoro, až tento rok dcéra chce isť, ale nie sme z BA, tak zvažuje, že vizážistiku buď v BB alebo v BA. Čo ste počuli na Svätoplukovu? 🙂

@rencakm tak počula som že sa moc neučia, tiež kašlu na všetko, neviem ako to je naozaj nebola som takze nemozem nic iba som pocula, ako sa rozhodnete je na Vas

steffko
22. okt 2025
@rencakm

@rencakm Urcite svätoplukova. Som tam už 4.rok a podľa mňa som si nemohol vybrať lepšie.😀 O račianskej sa hovorí, ze kdo sa nedostane na svätoplukovu, popr. je zo školy vyhodený, ide na raciansku. Na svätoplukovej sa vymeskane hodiny teda riešia.😀