Ktoré obchodné centrum s oblečením sa vám najviac páči v Bratislave?
Ahojte ktoré obchodné centrum s oblečením sa vám najviac paci v Bratislave ďakujem pekne. 🙂 ( kde je najväčšie výber)
Ja mám najradšej Aupark, taký najkompaktnejší. Bory rozťahané a aj Avion, Eurovea to je taký extra dlhý slíž, pripomína mi to nejaký stopshop veľký poschodový, vo Vive toho veľa nie je ani v Centrali.
Avion je sice od ruky, ale mam pocit, ze obchody su tu takmer vsetky a maju vacsiu rozlohu nez v inych obchodnych domoch
Najradšej som mala vždy Bory len ich mám už dosť od ruky, málo ľudí väčší priestor, nikdy som nečakala pri kabínach pri platení ani som nezakopavala o ľudí... V avione som robila ten nemám rada tam som koľkokrát mala problém vôbec sa predrať pomedzi ľudí keď som mala pauzu a ísť sa najesť, o nájdení miesta vo foodcourte ani nehovorím .. odkedy tam nerobím som tam nebola
Nivy lebo je tam najlepsia Zara a zaroven Mango. Ale aj Mohito a Peek. Cize za mna 4 top obchody pod jednou strechou.

na velke nakupy oblecenia a topanok - avion. ostatne tak max ked sa idem len tak potulat po obchodoch a neviem presne co by som chcela.