icon

Kurzy plávania pre deti v Bratislave

barbie_b
1. dec 2025

Ahojte, potrebujem, aby sa 5 ročný naučil do leta plávať. Vie sa hýbať vo vode hrabavým štýlom a neponoriť sa, čiže nie je úplný neplavec.
Pls, s ktorým plaveckým kurzom v Bratislave máte dobrú skúsenosť v zmysle, že dieťa fakt naučili plávať? Klasické škôlkárske týždňovky nestačia. Prípadne ste niekto skúsili dať dieťa na individuálne lekcie s trénerom?
Zaujímajú ma osobné skúsenosti, ďakujem.

123sofia123
2. dec 2025

@barbie_b ak by ste mali záujem. Závodne som plávala a stále plávem. Učila som známym malú plávať

barbie_b
autor
2. dec 2025
@123sofia123

@barbie_b ak by ste mali záujem. Závodne som plávala a stále plávem. Učila som známym malú plávať

@123sofia123 dakujem pekne za ponuku. Volali sme do Golemu, tak ideme skusit, co to vyda. Ak nepomoze, obratim sa na vas, ak budete mat este moznost.

anonym_354862
2. dec 2025
@barbie_b

@123sofia123 dakujem pekne za ponuku. Volali sme do Golemu, tak ideme skusit, co to vyda. Ak nepomoze, obratim sa na vas, ak budete mat este moznost.

@barbie_b obe moje deti chodili do Golemu ale za pol roka v Goleme na skupinovom plávaní sa neurobili taký pokrok ako na indviduálnych lekciách s trénerom za mesiac. Takže ja by som zvážila tú možnosť individuálneho tréningu

corola
3. dec 2025

Dobry den, nasa tiez chodi do golemu, uz dlhsie a tiez mam rovnaky nazor, ze tam za pol roka v skupine nenaucia uplne samostatne plavat.

lauha21
3. dec 2025

Ako trénerka plávania na materskej, ak chcete do polroka dieťa naučiť plávať a nie je nejaké extra nadané a šikovné na plávanie (take deti som zažila 3-4, raz som im ukázala a vedeli to), tak sa to v skupinovom kurze nenaučí… tréner nemá priestor to ukázať a dovysvetliť tak dobre ako pri individuálnom treningu… pri skupinovom bude vedieť dobre plávať tak za rok 😊 len cenovo sa individuálne lekcie pohybujú vyššie, záleží čo je priorita 😊