icon

Lacné internáty v Bratislave pre stredoškolákov cez leto

esterrrrrrr
20. máj 2025

Dobrý deň, prosím viete nejaký poradiť, ktorý je aj pre stredoškoláka? A nech je do 200 eur, viac fakt nie. Všade volám ale vraj hbytuju iba vysokoskolakov

pribinak
20. máj 2025

Intrak na Ivanskej ceste? Sú tam aj cudzinci. Možno funguje aj cez leto

zic
20. máj 2025

Ciste teoreticky za 200 eur zdielana izba v byte niekde? Skus pozriet aj to (ak uz by mal byvat na nejakom hardcore intraku s cudzincami)... mozno motyka vystreli...

esterrrrrrr
autor
20. máj 2025
@zic

Ciste teoreticky za 200 eur zdielana izba v byte niekde? Skus pozriet aj to (ak uz by mal byvat na nejakom hardcore intraku s cudzincami)... mozno motyka vystreli...

@zic hmmm, tiež mi to napadlo, ale ja by som skôr ešte pod tých 200,max je do 200

esterrrrrrr
autor
20. máj 2025
@pribinak

Intrak na Ivanskej ceste? Sú tam aj cudzinci. Možno funguje aj cez leto

@pribinak nie tam tiež nie

melanta
20. máj 2025
@esterrrrrrr

@zic hmmm, tiež mi to napadlo, ale ja by som skôr ešte pod tých 200,max je do 200

@esterrrrrrr podľa mňa stredoškolské internáty cez letné prázdniny nefungujú, pretože deti nechodia do školy a nikto nebude brať mimo školského roka deti na zodpovednosť. Vo VŠ internáte stredoškoláka určite neubytujú. A zdieľanú izbu v byte ako píše zic by bol zázrak zohnať za 200 eur, platí sa oveľa viac. Takže jedine osloviť všetky SŠ internáty, či majú otvorené počas prázdnin. A ak nikto, tak potom jedine zvýšiť rozpočet.

https://bratislavskykraj.sk/stredna-pre-mna/sko...

zic
20. máj 2025
@melanta

@esterrrrrrr podľa mňa stredoškolské internáty cez letné prázdniny nefungujú, pretože deti nechodia do školy a nikto nebude brať mimo školského roka deti na zodpovednosť. Vo VŠ internáte stredoškoláka určite neubytujú. A zdieľanú izbu v byte ako píše zic by bol zázrak zohnať za 200 eur, platí sa oveľa viac. Takže jedine osloviť všetky SŠ internáty, či majú otvorené počas prázdnin. A ak nikto, tak potom jedine zvýšiť rozpočet.

https://bratislavskykraj.sk/stredna-pre-mna/sko...

@melanta Tak izby (spolocne) ak idu za 400-450, tak polovica je tych 200 (skoro)... 🙂...
Ale urcite by to bol oriesok...

lucik194
20. máj 2025

pod 200 v Ba ani zdielanu izbu nenajdes

panonia
20. máj 2025

A čo intrak na Vranovskej?