Laserový zákrok na hemoroidy v Bratislave
Ahojte,
prosím, máte niekto pozitívne skúsenosti so štátnym proktológom v Bratislave? Robil vám takýto doktor aj laserový zákrok? Ak hej kde, kto prosím?
Súkromný si pýtajú okolo 1000€ za laserový zákrok plus ďalšie úkony a to je šialené 🥲
Ďakujem za odpovede 🙂
Statny ti to laserovo neurobi,viem ze u Sv.Michala robia metodou - Barronova ligatura,ale tiez si to vyzaduje hospitalizaciu,ale neplatis nic.Ja som bola na konci juna laserovo,ale sukromne a ta cena je este vyssia ako pises.
@denya a koľko prosím a kde ? A pomohlo ?
@nika975 v Petrzalke v Centrum Zdravia,mali letnu akciu 1390 eur,bolo v tom predoperacne,anesteziolog,oni to robia v celkovej anestezi,ale ja som nebola (anesteziolog neprisiel),tak ja som nechcela ist domov uz som bola prichystana,tak som sa nechala lokalne.Potom mi dali zlavu 10%.Kontrola 30 eur.Samozrejme aj lieky si platis sama,kedze je to sukromne zariadenie.A ano som max.spokojna s pristupom,komunikaciou,dr.je na telefone 24/7,v pripade komplikacii.A samozrejme aj s vysledkom 🙂

Muz bol v pezinku v hip centre. Robil mu to s tou gumickou, jedno ošetrenie 100e.