icon

Letné tábory s čisto anglickou konverzáciou v Bratislave

aellea
4. apr 2025

Ahojte, mate prehlad o dennych letnych taboroch v BA len v cisto konverzacia v anglictine? Raz syn bol, ale to mali anglictinu len ako vyucovacie hodiny a zvysok v slovencine… pripadne este nejak inak by sa dala konverzacia pokryt - nejaky klub, doucko?

Fajn cena by bola plus, chcela by som prihlasit 3 deti , dakujem 🙂

lucik194
4. apr 2025

cenu dennych taborov v BA necakaj "privetivu", pokial to nebude tabor z CVC, MČ alebo nejakej cirkevnej organizacie.....
pozri jazykove skoly, ci take nieco neorganizuju., ale pod 500€ za 3 deti na tyzden nebudes

aellea
autor
4. apr 2025

@lucik194 no aj 500€ by som brala, najlacnejsie som zatial nasla 220€/ ks 🙂

lucik194
4. apr 2025

@aellea tak potom ano, za 500€ super cena ked pises...... este mi napadlo kto by mohol robit je british counsil, oni robia pocas roka aj kurzy pre deti, moznoze robia aj tabor

tana85
4. apr 2025

jazykovych je dost, ale lepsie obvolat ako to je naozaj. tiez by som privitali tabor kde deti nebudu sediet v lavici a ucit sa teoriu, ale proste ten animator bude na nich hovorit len anglicky, ukaze ked nepochopia, opravi, namotivuje hovorit…zial, este som taky nenasla :( sa do toho asi pustim sama

miskamuska
4. apr 2025

Môj syn bol v tábore Bridge, čisto anglický lektori, stálo to asi okolo 280 ale moc sa nenaučil ☹️.

aellea
autor
4. apr 2025

@lucik194 ano, British council ma 240€