Logopéd v Bratislavskom a Trnavskom kraji: Vyhľadajte pomoc pre dieťa
Ahojte ,dcérka bude mať 5 rokov a odporúčili nás na vyšetrenie logopedické-nevie vysloviť R. Odvšadiaľ má odbili z okolia Senca,že dcéru nevezmú,lebo majú plný stav a že vysloviť R nie je priorita pre logopéda 🥴 pritom ja sama som s tým mala veľký problém a naučila som sa ho až v 9tich rokoch. O tom ako ma v škole kvôli tomu zato šikanovali,hovoriť ani nebudem..
Neviete mi poradiť kde by nás isto vzali? Peniaze neriešim. Pôjdeme aj k platenej logopedičke
Ďakujem
Ambulancia Logos - odporucam. Ale je sukromna.
My sme boli v Súkromné centrum poradenstva a prevencie, keď mala dcéra 5, naučila sa r povedat presne na 6te narodeniny spievanim pedro pedro a tak ďalej 🙂
Logopedička v Ivanke pri Dunaji pani Baksa, logopedia@baksa.sk
@clarissa96 dobrý deň ,prosím vás kde je to centrum?
Skuste v ivanke pri dunaji pri kniznici su dve logopwdicky alebo v Ba - Vyslov to
https://scpp.sk/ teraz teda na karloveskej, my keď sme chodili, bolo to v Ružinove
@bosorkabb ďakujem veľmi pekne. O tomto centre som ani nevedela že v Senci je ❤️
Nemáš za čo. Dúfam že nájdeš čo hľadáš.
@bosorkabb môžem sa spýtať. Píše že to centrum je na Boldockej 11. Je to v nejakom rodinnom dome? Je to tam označené nejakou tabuľou? Ďakujem
Sukromna logopedicka Miroslava Pavlova Pezinok
Áno je to rodinný dom a úprimne už neviem či tam majú označenie ale tuším áno.
Ja vrelo odporucam logopedicku pani Holbovu v Petrzalke, je v budove Procare. Dcera sa naucila R hned po prvom sedeni, po troch nas uz aj mohla vyradit. Velmi mila dr. Za sedenia sa doplaca.

Asobi v Bratislave, sukromne, ale velmi dobre, urcite pomozu