Má profesor Gerinec stále ambulanciu v Bratislave?
Ahojte, zeny z Bratislavy, pracuje v sukromnej ambulancii tento profesor stale? Dostane sa k nemu aj dieta z ineho kraja? Čakacie lehoty? Ďakujem
@ninazemna super, ďakujem a neviete ake čakačky tam su na termin?
Vzhľadom na už niekoľko rokov neplatné čísla trolejbusových liniek nemusí byť informácia aktuálna. V Národnom ústave detských chorôb na Limbovej 1 ešte pracuje.
Na Teslovej ambuluje MUDr. Bušányová (primárka Kliniky detskej oftalmológie NÚDCh),
Očná ambulancia, Ophthalmoconsult s.r.o. - Prof. MUDr. Anton Gerinec , CSc.
Adresa: Kudlákova 7, 841 01 Bratislava - Dúbravka , 1. poschodie - 841 01, Ružinov (Bratislava) - Bratislava
Mobil: +421 901 701 619
Mobil
Prípadne skúste Očné centrum Trnava, Starohájska 2.
Na Kudlákovej pracuje MUDr. Gabriela Slezáková, aj s Dr. Bušányovou sú žiačky prof. Gerinca.
A v TT je to centrum sukromne ? Dakujem
@ninazemna ďakujem, takze ked tak aj k nej je asi fajn 🙂
Dobry den, ano prof. Gerinec ordinuje na Kudlakovej v Dubravke. Ordinuje tam len stvrtky od 14:00. Volala som tam minuly tyzden a termin mi dali o 4 tyzdne. Cena vysetrenia 70 eur.
@lubinkas jeeej ďakujem moc za informaciu, moc pomohlo 🙂
Ahoj, ako ste dopadli? Bola si sním spokojná? Ja som volala dnes no termín najbližšie až o mesiac. Neviem či hľadať inde alebo čakať. Dcérka má 2 mesiace a ptozu ľavého viečka...
Dobry den, ano prof. Gerinec ordinuje na Kudlakovej v Dubravke. Ordinuje tam len stvrtky od 14:00. Volala som tam minuly tyzden a termin mi dali o 4 tyzdne. Cena vysetrenia 70 eur.
@lubinkas dobrý deň, ak vás môžem poprosiť je nejaký kontakt na pána profesora? Tam kde ste boli je jeho súkromná ambulancia? A v štátnej ordinuje v NÚDCH na Kramároch? Ďakujem ❤️ za odpoveď
@lubinkas dobrý deň, ak vás môžem poprosiť je nejaký kontakt na pána profesora? Tam kde ste boli je jeho súkromná ambulancia? A v štátnej ordinuje v NÚDCH na Kramároch? Ďakujem ❤️ za odpoveď
@jany149 0901 701 619 súkromná ambulancia kudlakova 7 dúbravka, ordinuje iba 1 alebo 2 dní do týždňa. Na Kramároch neviem, ci len neoperuje

Prof. MUDr. Anton Gerinec, CSc. Ophthalmoconsult s.r.o.
očná ambulancia / Bratislava
Upraviť profil
Lokalita
Názov lokalityMedicínske centrum TeslovaAdresaTeslova 33, BratislavaPoschodie2. poschodieČíslo dverí23Popis miestaAmbulancia sa nachádza na 2. poschodí Medicínskeho centra Teslova.ParkovanieánoMHD:Zastávka Sabinovská: autobus: 39, 53, 61, trolejbus: 204, 205.
Kontakt
Telefón0901 701 619
Ordinačné hodiny
Streda15:00 - 18:00
Na vyšetrenie sa objednáva osobne alebo telefonicky. Možnosť objednania na konkrétny termín.
Zaradenie
- ambulancia pre dospelých aj deti
- neštátna ambulancia
- očná ambulancia
Popis
poskytujeme • komplexné očné vyšetrenie a diagnostiku • vyšetrenie refrakčných chýb s predpisom okuliarov alebo kontaktných šošoviek • vyšetrenie očného pozadia • screeningové vyšetrenia aj pre prácu s počítačom,kontrolné očné vyšetrenia
Zmluvné zdravotné poisťovne
(25) Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., (24) DÔVERA zdravotná poisťovňa, a.s., (27) Union zdravotná poisťovňa, a.s.