icon

Mám si vybrať stomatochirurgiu na Heydukovej či v Ružinove?

abcde012
14. feb 2025

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o skúsenosť, pripadne radu. V slinnej žľaze mi našli kameň a dostala som odporučenie buď na stomatochirurgiu na Heydukovú alebo do Ružinova, ktorú si teda vybrať? Prípadne bol tam niekto v poslednej dobe ako dlho sa tam čaká, pripadne kľudne aj ako to tam prebieha (časenka/prídeš a čakáš)

Dakujem

katka_rakytka
14. feb 2025

Dobrý deň, mne dnes tiež diagnostikovali kamen v slinnej zlaze 🙈ja mam vyhliadnutu skor Heydukovu. Ale rada sa pripnem k tejto téme a dozviem sa viac. Môžem sa spýtať, boli ste aj na magnetickej rezonancii? Mne na sono aj na ORL povedali ze kamen ale ešte mam ísť na MR pre istotu. Len som zatiaľ nedostala termín hoci dnes som volala na rôzne kliniky a posielala maily.. budem vďačná za info, pripadne odporúčania.. ďakujem🙂

schanzn
14. feb 2025

@abcde012 neviem ako je to na Heydukovej ale v Ružinove sa čaká aj pol dňa 😀 fakt katastrofa

abcde012
autor
15. feb 2025

@katka_rakytka dobrý deň, ja mám len sono a bola som priamo odporučená na stomatochirurgiu, že ak budú potrebné ďalšie vyšetrenia, tam mi priamo povedia..

abcde012
autor
15. feb 2025

@schanzn takže prídem ráno a čakám dokiaľ nebudem zavolaná? Alebo tam fungujú časenky?