icon

Máte skúsenosti s doktorkou Macúchovou v Bratislave?

7. mar 2024

Ahojte. Hladam v ramci BA - idealne Ruzinov, Nove Mesto pediatricku pre dieta, narodit sa ma v maji. Spadame pod Mudr. Ivana Macúchová, mate niekto s touto doktorkou skusenosti? Dakujem.

aaalenkak
7. mar 2024

Chodila som k nej ja, aj moje 3 deti. Neviem si ju vynachvalit. Ochotna, radsej urobi viac vysetreni, ako nieco zanedbat. Komunikacia telefonicky aj mailom, ak nezdvihne, zavolaju naspat, ma dve sestricky, jedna robi v ambulancii, druha riesi telefony.

p_j
7. mar 2024

Ja ku nej chodím s 2 deťmi a podľa mňa je to výborná lekárka. Ak ku nej spadáte, určite by som nikoho iného nehľadala.

autor
7. mar 2024

@aaalenkak dakujem za recenziu, ak sa mozem opytat, uz k nej nechodite? Dakujem

autor
7. mar 2024

@p_j dakujem velmi pekne za recenziu, citala som prave prispevok na fb, vraj je tak plna, ze uz neprijma ani spadovych pacientov. Dufam; ze to nie je pravda :/

autor
7. mar 2024

A prosim neviete mi poradit? Prvy polrok dietata budem mat trvaly pobyt na ulici, ktora spada pod tuto doktorku. Ale neskor o ulicu dalej, a ta ulica pod nu nespada.. potom mi dieta vyradia a musim si najst ineho lekara?

p_j
7. mar 2024

Kamoške asi mesiac dozadu ešte zobrala dieťa, tak snáď vezme aj Vás.

aaalenkak
7. mar 2024

Tak ja uz som stara na pediatra, ale moje deti k nej chodia vsetky 3 a nemenila by som.

autor
7. mar 2024

@aaalenkak myslela som vase deti, nie vas 😀 ale uz som pochopila. Budem jej hned v pondelok volat a snad nas vezme 🙂

lubkovaandrejka
7. mar 2024

Suhlasim s odpovedami vyssie. K pani doktorke chodim s malou. Skvela lekarka, lepsiu si neviem predstavit a sesteicky ma tiez super, zlate, ochotne.

lubkovaandrejka
7. mar 2024

Im ta ambulancia slape ako hodinky 🙂

kesa
3. jún 2024

Pani doktorka Macuchova spolu s jej dvomi pani sestrička mi sú tie najlepšie, aké si človek pre svoje dieťa môže priať 🙂 ochota, milý prístup, nikdy by som nemenila.

katka1981
11. júl 2024

Chodime k nej 15 rokov, ked som bola pred porodom vdaka doporucenie jednej maminky z MK som bola za nou ci mi nevezme dcerku k sebe. Nebrala uz pacientov, a my k nej ani nepatrime, no nakoniec nam dceru vzala, o 7 rokov na to aj syna. Naj dr. na svete.

larin1
8. jan 2025

Zdravim vas, aktualne hladam pediatricku, rada by som sa opytala ako je to u pani dr Macúchová Ivana ma niekto skusenosti s odmietnutim ockovania? Bola ochotna to akceptovat alebo ste museli zmenit doktora? Dakujem

katka1981
8. jan 2025

@larin1, pisala som ti spravu

autor
Autor odpoveď zmazal
aksis989
12. apr 2025

aj mna by to ohladom ockovania zaujimalo. stahujeme sa a spadovo by sme k nej mali patrit. dakujem