Máte skúsenosti s prirodzeným pôrodom po sekcii v Kochu?
Ahojte,
Rodili ste niektora prirodzene v Kochu po sekcii?
Ja mam kazdu chvilu rodit a som po sekcii 2,5 roka a som s nimi dohodntuta, ze chcem skusit prirodzeny porod a keby ma rana nejak moc zacala boliet, idem hned na sekciu.
Viem, ze ma budu aj viac monitorovat kvoli jazve, len ma tak zaujima, ci ma u nich niektora s tymto skusenosti a ako to dopadlo.
Mna par dni stipe trosku rana ale to skor z naliehania malinkej 🙂
Dakujem pekne za kazdu info 🙂
@sandrita_v ja ti odporucam v tvojom pripade ist rodit do Ruzinova. Maju tam bohate skusenosti. Nad Kochom by som ani neuvazovala.
@miriamzba to mi je luto 😔 mozem sa spytat co sa stalo? Ci zlyhal lekarsky faktor?
https://www.modrykonik.sk/group/5760/ tam pise viac zien, kt. rodii po sekcii prirodzene. Mam rozdiel medzi detmi takmer 2,5r., prve dieta sekcia, druhe prirodzene. Obe v Kochu
Moja najväčšia zivotna chyba. Celá seria úplne zlých postupov, a na konci keď bolo treba okamžite robiť sekciu, vymizli ozvy aj kontrakcie aj môj tlak, lekari len čakali, hádali sa, handrkovali, a stále len čakali, desiatky minút. Na Kramároch mi potom povedali kolko deti a v akom stave im odtial vozia. Ak si už rozhodnuta že tam pojdes, tak aspoň prosím nechoď sama.
@sandrita_v ja som 3 roky po sekcii prveho dietata porodila prirozdene v Ruzinove 4,5kg macika, bez problemv, tam to beru ako vyzvu a budu sa ti plne venovat. ani som nemala zazmluvneneho lekara, proste to na mna doslo a isla do porodnice. vela stastia ti prajem a nicoho sa neboj 🍀
V tvojom prípade naozaj o kochovi neuvažuj, chod radšej Ružinov či Antolská a zazmluvni si lekára. V kochovi je to ok iba ak nie sú komplikácie zo žiadnej strany ak je pôrod prirodzený a bez možných problémov.
Ja som rodila v Kochu prirodzene po sekcii, rozdiel bol 4.5 roka. Neotvarala som sa, cize skusali na mne asi vsetko, nakoniec zabral oxytocin.

Ano ja, o dieťatko som prišla.