icon

Miesta na prechádzky v Bratislave

foxinkofoxovy
2. júl 2025

U mňa je to asi prechádzka nábrežím od Riverparku až po most Lafranconi. Predsa len, ten Dunaj spraví veľa. Následne cez most na druhú stranu a po hrádzi naspäť a k Einparku na autobus. Z môjho pohľadu asi najzmysluplnejšia prechádzka, akú môžem v rámci tohto mesta absolvovať.

Takže nemusí to byť len konkrétne jedno miesto, ale aj súbor viacerých. Aké su tie vaše? 🙂

zic
2. júl 2025

@foxinkofoxovy vybrane restiky 🙂 🙂

napetra
2. júl 2025

Pre mňa prechádzky cez mestské lesy od Železnej studničky, cez Kačín, Lamač až po Raču, alebo na Kolibe, na Kamzíku.

foxinkofoxovy
autor
2. júl 2025

Železná je tiež fajn. Veľa závisí od ročného obdobia, ako to tam človek vníma. V podstate ako celé toto mesto. Boris Filan to raz dobre opísal v jednej knihe. Bratislava ma 100 tvári.

foxinkofoxovy
autor
2. júl 2025
@zic

@foxinkofoxovy vybrane restiky 🙂 🙂

@zic a ktoré sú to? U mňa Pizzeria Metropol na Karpatskej, je to v prdeli sveta, ale práve preto sa mi tam tak páči. Tiež Sushi House na Štefánikovej. Žiadne terno, viem, ale mám tie miesta skrátka rád.

Takisto kaviareň Julius Meinl v Auparku či Vespa Cafeteria na Obchodnej.

zic
2. júl 2025
@foxinkofoxovy

@zic a ktoré sú to? U mňa Pizzeria Metropol na Karpatskej, je to v prdeli sveta, ale práve preto sa mi tam tak páči. Tiež Sushi House na Štefánikovej. Žiadne terno, viem, ale mám tie miesta skrátka rád.

@foxinkofoxovy burgre v Roxore a Karl's, palacinky v Lacinke.. .mexicka na SNPcku... Meet Meat v Petrzke - neviem, rozne (a obcas sa to meni)

chrobak7
2. júl 2025

@foxinkofoxovy Predajňa Ryba v mestskej tržnici na Krížnej ul. Chodím tam na obed na vysmážanú tresku, vysmážanú šťuku a vysmážaného heika so zemiakovým šalátom.

mk1111111111
2. júl 2025

Ja tiez rada chodim po nabrezi, je to tam krasne upravene, da sa tam posediet, TOPka

strawberry0797
2. júl 2025

@foxinkofoxovy Medicka zahrada, Ondrejsky cintorin, kavicka & kolacik v okolitych kaviarnach.

foxinkofoxovy
autor
2. júl 2025

medická okukaná, v teplom období až príliš preplnená ľuďmi v určitých hodinách. Raz som sa tam ale prechádzal po tme keď bolo ozaj nasnežené a pod nohami mi praskal sneh, bol to zážitok. Nejaká talianská rodina tam stavala snehuliaka práve. Počas covidu.

majlo1234
2. júl 2025
@chrobak7

@foxinkofoxovy Predajňa Ryba v mestskej tržnici na Krížnej ul. Chodím tam na obed na vysmážanú tresku, vysmážanú šťuku a vysmážaného heika so zemiakovým šalátom.

@chrobak7 a bulharsky salat😍mnam dpc ake chute si mi urobil
Ja mam z neokukanych rada napriklad Kopac v luznych lesoch, je tam krasne, volakedy sme sa tam kupavali, teraz sa uz neda.

janai1
2. júl 2025
@foxinkofoxovy

@foxinkofoxovy nazvať reštauráciu vedľa rušnej ulice v prdeli sveta je dosť odvážne 🤣

foxinkofoxovy
autor
2. júl 2025

Tak ale celá Karpatská a Šancová, keď si vezmeš, keby som mal nejakého cudzinca previesť miestom, kde by získal obraz o tom, ako to tu vyzeralo za socializmu, tak ak vylúčim Petržálku, zobral by som ho asi práve tam.

chrobak7
2. júl 2025
@majlo1234

@chrobak7 a bulharsky salat😍mnam dpc ake chute si mi urobil
Ja mam z neokukanych rada napriklad Kopac v luznych lesoch, je tam krasne, volakedy sme sa tam kupavali, teraz sa uz neda.

@majlo1234 Jo, Kopáč. To je to jazero v takej jame kúsok za spaľovňou. Boli tam pekné šťuky. Teraz tam postavili tú diaľnicu, ani neviem, či sa tam dá dostať ešte na bicykli. V mládí sme bicyklom prebrúzdali celý ten len - od Dvoch jazierok, cez Lieskovec, Ketelec, Dunajskú hrádzu až po Kopáč.

minesasubu
2. júl 2025

my sa chodíme prechádzať cez starý most cez sad a naspat po novom moste popri Dunaji domov , syn si bere odražádlo takže sa prispôsobujeme jemu

mircalla
2. júl 2025

Prechadza lesy, nie v meste. Ta trasa, co opisujes, tam chodim behat

majlo1234
2. júl 2025
@chrobak7

@majlo1234 Jo, Kopáč. To je to jazero v takej jame kúsok za spaľovňou. Boli tam pekné šťuky. Teraz tam postavili tú diaľnicu, ani neviem, či sa tam dá dostať ešte na bicykli. V mládí sme bicyklom prebrúzdali celý ten len - od Dvoch jazierok, cez Lieskovec, Ketelec, Dunajskú hrádzu až po Kopáč.

@chrobak7 vidis, to ani neviem, naposledy som tam bola minimalne 5 rokov dozadu na bajku, vtedy sa este dalo. Musim vziat decka a ist to pozriet

ismarela
3. júl 2025

@foxinkofoxovy ja chodím na prechádzky do prírody, nie do mesta 😅