Monitor nad 80% SZŠ Bratislava
Ahojte, syn sa hlási na SZŠ Zahradnicku v BA. Neviete niekto či tam zohľadňujú monitor nad 80%? Musí to tak byt všade alebo škola si určí?
na zdrav. sa nerobí matematika - prijímačky, takže neviem či niečo budú zohľadňovať...
čo ja viem, od dcéry, že školy budú zohĺadňovať nad 80 perc. ale oba predmety... len či to dcéra nepoplietla... 😉
@deti95060810 áno oba, sj aj mat, ale nie všade, treba si zistiť na škole, na zdravotnu sa robí SJ a bio prijmacky...matika dnes monitor že bola ťažká, SJ ľahšie, uvidíme..čo mňa trápi prečo nedajú skôr výsledky ako až pred prijmackami? Ten stres či napísala nad 80
Gymnázia boli nad 90
Odborné školy nad 80 bez prijímačiek
U syna asi budú dôležité známky bio, ch plus monitor.Ved napíš do školy dajú Ti info
@marcellka32 je tu úplne na hlavu postavené. Aj monitor, decka si trénujú väčšinu času gramatiku a 20 úloh snáď práca s textom…
Aj na prijímačkách je veľa práce s textom
Dcera hovorila, ze matika bola lahka, inak na zones.sk su vysledky, sjl ma na hrane, ale ona potrebuje 90 na gymko

Zdravotky asi nie..ako škola určí.. Ak by to bolo zohľadnené mali by to už na stranke