MUDr. Adriana Šufliarska CSc. na Tehelnej
Dobrý deň mate niekto prosím skúsenosti s pani Dr? Sťahujeme sa a mali by sme patriť do jej rajonu tak rozmýšľam ci sa prehlásiť alebo ostať tam kde sme aj keď je to na opačnom konci ba. Ďakujem moc
Moja dcera k nej s malou chodi a je spokojna. Dr je mila a dosledna aj sestricku ma sikovnu a milu
@tannja super ďakujem ozaj potrebujem veľmi dôsledne Dr nakoľko máme vážne zdravotné problémy a sme po veľkej kardio operácii. Vďaka 😊
Ja pani doktorku neodporucam. Moj maly ma skoro 2 roky a nebyva chory, no 3 krat sme lekarku skutocne potrebovali. Ked sme chodili do poradne a maly bol zdravy, bola ako medik. No ked prislo na vec, bola neprofesionalna. Vcera ma uz definitivne presvedcila, ze bude najlepsie zmenit pediatra.
@lilinka1111 môžem sa opýtať o co išlo? Kľudne aj súkromnú správu napíšte ďakujem.
Raz mi vynadala, ze som prisla s malym hned druhy den, co mal teploty. Ze naco tam chodim, to deti mavaju a mam ho dalej pozorovat. Nastastie to odoznelo, pravdepodobne islo o zubky, ale na to ma, ako prvorodicku, mohla vopred upozornit.
Dalsi krat sme tam prisli, ked uz mal maly 4.den teploty (medzitym bol vikend a sviatok) a zacal kaslat. To mi zase vynadala, preco idem az teraz, ked uz ma zapalene hrdielko. Diagnostikovala mu laryngitidu, hoci ju nemal, bolo to prechladnutie.
Treti raz mal zapalene ocko,a to ho ani nechcela vidiet, len medzi dverami nam kazala kupit obyc.kvapky do oci. My sme sa vsak bali, ci nejde o alergiu. Bohuzial to nebola ona, ktora by nas poslala ocnemu, tak sme sa hned objednali sukromnemu. Popritom mi nezabudla vynadat, naco tam chodim, ze mam poslat mail, lebo o a ma hrozne vela roboty.
Ako som uz spomenula, ked islo iba o preventivku, bola mila, no akonahle tam bol nejaky problem, jej spravanie bolo z mojho pohladu neprofesionalne a moju doveru, ako lekar, nadobro stratila.
@lilinka1111 Dobrý deň, my s nou mame tiez otrasne skúsenosti. Dost podobne, ako tu opisujete. Mozem sa opýtať, ku komu ste presli? Dakujem
Ja pani doktorku určite NEODPORÚČAM! Kým sa chodilo do poradne dobre, ale hneď pri prvých zdravotných ťažkostiach jej správane uzatvorím ako maximálne neprofesionálne... iné prívlastky k jej správaniu je zbytočné dávať, určite ma však presvedčila, že treba zmeniť pediatra.
Presne tak, my sme uz inde.
@lilinka1111 Zial, s pani doktorkou mame podobnu skusenost...😒 kam ste presli? Ku k torej doktorke? Prave chcem od nej odist..
Prestahovali sme sa, cize sme sa prehlasili. Drzim palce!! Treba obvolat vsetkych, niekto vas urcite vezme.
@lilinka1111
@ddanuskaa
Ahojte, netreba sa k nej ani približovat, je to jedna arrogantna potvora, ktora sa nevie spravat.
@kulumulu123
tak Sufliarsku urcite neodporucam, je arogantna a bez ochoty pomoct
my chodime ku Gaborovej, ale ani tam by som uz nesla, je unavena, stara a uz sa jej to nechce
@lega35 ahoj my sme nakoniec nasli mega super dr sice v samorine ale nakolko mudr sufliarska ordinuje stylom akym ordinuje tak sme sa odtial rychlo porucali inde.. Po niektorych skusenostiach som povedala ze je mi jedno kam budem chodit a kolko ma to bude stat penazi zdravie mojich deti je dolezitejsie ako cokolvek ine.
@kulumulu123 Dobre ste urobili, vcera sme boli u vedlajsej doktorky Gaborovej a vykukala a kricala od dveri Sufliarska, tak tam blacala na vsetkých, uz im bolo az do placu.
tomuto fakt nerozumiem, ako moze takato osoba liecit deti. fakt nechapem
@lega35 ja som si povedala ze koniec ked ma doslova zvozila lebo som si dovolila prist bez ohlasenia so synom ktory mal 1.5r 40tky horucky bol po dost zavaznej operacii na kardiologii a dana oani mi vykricala ze ak chcem prist musim sa objednat nakolko nezdviha telefony tak to mam urobit zaslanim emailu na ktore pidla mojej skusenosti odpoveda vacsinou na druhy den... Pritom v cakarni nebola ani noha, boma som tam fakt jedina... Vtedy som jej rovnako milym tonom povedala pekne na rovinu co si o danej situacii myslim a zacala hladat noveho lekara... Takze asi tolko z mojej osibnej skusenosti. Teraz si sice platim sukromneho lekara ale lepsieho som ozaj nemohla najst. Ja nie som typ matky ktora robi dramu z nicoho ale toto bolo ozaj cez ciaru....
@kulumulu123 Dobre ste urobili, ona nie je normalna a ludsky pristup jej nic nehovori
drzte sa
@kulumulu123 u koho ste prosim?
@zorki v Šamoríne sme maximálna spokojnosť 👍

To vážne sem nikto nechodí???