icon

MUDr. Dubčáková a Filkasová na Antolskej

13. nov 2020

Ahojte, mate niekto skúsenosti s mudr. Dubcakovou alebo Vinceovou? Poprípade idete si niektoru momentálne zazmluvnovat, alebo ste ju mali zazmluvnenú?

viera
13. nov 2020

Ahoj ja som mala pri oboch synoch Dubcakovu.Po odbornej stranke, pre spolahlivost a zodpovednost ju mozem odporucat.Oba porody i ked sa aj trosku zkomplikovali dopadli velmi dobre.Obaja synovia boli velmi velky...Prvy 4.03kg-54cm a druhy 3.98kg a 53cm.Vinceovu nepoznam....

evalin88
13. nov 2020

Ja tiež super skúsenosť s MUDr. Dubčákovou z roku 2018, možem odporučiť. Nemala problem poradiť aj neskor počas vyzity, koli malemu. Na porod sme mali zmluvu, všetko super, aj vysvetlila. Ja som mala z nemocnice strach a nebola som na predporodnom kurze, čiže som mala kopu otázok, ale bola super 🙂

renka30
13. nov 2020

Ja mám skúsenosti tiež s Dr. Dubčákovou - 2006 a 2011, vrelo odporúčam, mala som ju zazmluvnenú pri oboch pôrodoch a hoci bol prvý akútna sekcia všetko dopadlo super, pri druhom sme sa už dohodli na cisárskom, prišla ma "odrodiť" 2 hodiny po polnoci, kedže plánovaný cisársky bolo treba urobiť skôr. Po pôrode ma viac krát prišla pozrieť na izbu, popýtať sa ako sa cítim, či je všetko v poriadku...