icon

MUDr. František Gašparík - neurológ v Bratislave

mamaradka
10. júl 2021

Ahojte, navštevuje niekto z vás doktora Gašparíka? Oplatí sa k nemu chodiť, je to dobrý odborník? Ďakujem za odpovede ❤️

luccija
10. júl 2021

@mamaradka nepoznám, ale ak chces dobrú neurologicku neuroill Vajnory platí sa ročný poplatok 65 eur, ale super starostlivost

lienocka2808
10. júl 2021

@mamaradka absolutne neodporucam. V roku 2004 po tom co moj otec mal neurologicke problemy ho odpinkol. Neurologicke problemy uz boli v takom stadiu, ze otec nam zacal z nicoho nic padat, menej rozpraval, nekontrolovane sa smial. Mama trvala na MR mozgu, nakoľko mal v r. 1999 nador na mozgum ci sa nejedna o recidivu. Napriek tomu, otca na MR neposlal a posielal nas k psychiatrovi. Dopadlo to tak, ze sme nakoniec skoncili na pohotovotsti, kde otcovi robili MR na pockanie. V hlave mal meningeom o rozmeroch takmer 14 x 10cm, ktory mu vytlacal celovu kost. Keby sa na neho aspon doktor pozrel, vsimol by si to. Este pred touto negativnou skusenostou, som u neho bola s tiez neurologickymi problemami / bol to nas spadovy neurolog /, samozrejme zvalil to ta tetaniu, bez akeho kolvek vysetrenia. Nakoniec som mala neuroboleriozu, a co bol vrchol drzosti, dosla som do zafajcenej ambulancie... zdaleka sa vyhnite tomuto individuu...

pajaci
4. feb 2025

MUDr.Gašpsrik František neurológ bol najlepší lekár akého som kedy poznala. Bohužiaľ zomrel. Čest jeho pamiatke