MUDr. Galyna Fedynchuk
Zdravim a prosim o info s ktorym porodnikom ste mali dobre skusenosti z Kramarov?
A prosim aj ake skusenosti mate pripadne s MUDr. Galyna Fedynchuk?
Dakujem krasne 🤗
Zdravim, mate uz aj vlastnu skusenost? Ja som si musela prelozit poradnu a nakoniec asi pojdem k nej, tak som tiez zvedava. Dakujem! 🙂
Ja som sa riadila iba ich rozpisom lekárov na stránke, ale idem vo štvrtok na prvú poradňu, tak dám vedieť, že či bola ona.
Pani doktorka zachranila zivot mne a mojmu malemu synovi v hodine dvanastej. Mala som doktora Valenta, ktory ma hodnotenie 98%, no ten nas skoro zabil. Ignoroval totalne, pri vysetreni ma 3x tak rozsprtal, ze musela ist sanitarka za mnou s handrou a utierala krv, co zo mna isla. Neskutocne necitlivy a surovy. Pani doktorka ma vysetrila tak jemne, ze som nic necitila a vdaka nej sme tu. Akutny cisarsky, nedam na nu dopustit. Valent by nas zabil. 7 transfuzii krvi, 2 dni na JIS. Doktorka chodila za nami aj tam, aj na izbu.
@scellet aj mne spravila vyborne akutnu sekciu. Zial teraz pri druhej musela byt znova sekcia, doktorka uz na Kramaroch nepracuje, sekciu vykonal team s doktorkou Lindou Limbergovou a uzasne, do 12 hod som chodila (na JIS), pocas sekcie som mala bonding rovno po vytiahnuti dcerky. Bol to krasny zazitok a napriek obrovskemu strachu zo sekcie dopadla bravurne.
Doktorka Fedynchuk uz vraj pracuje na Boroch.

keď som ležala v nemocnici ešte ako tehotná každé ráno skoro mala vizitu a za mna bola super. Potom keď som prišla s bolesťami do nemocnice tak mala službu, robila mi cisarak. Nemala som ju zazmluvnenú ale prišla za mnou aj 2x na JISku a potom ešte aj raz na izbu keď ma preložili. Nemôžem na nu povedať nič zle 🙂 ale s každou/každým dr. (hlavne ti mladi) čo som sa tam s nimi stretla boli super 🙂