icon

MUDr. Galyna Fedynchuk

29. mar 2022

Zdravim a prosim o info s ktorym porodnikom ste mali dobre skusenosti z Kramarov?
A prosim aj ake skusenosti mate pripadne s MUDr. Galyna Fedynchuk?

Dakujem krasne 🤗

barus26
29. mar 2022

keď som ležala v nemocnici ešte ako tehotná každé ráno skoro mala vizitu a za mna bola super. Potom keď som prišla s bolesťami do nemocnice tak mala službu, robila mi cisarak. Nemala som ju zazmluvnenú ale prišla za mnou aj 2x na JISku a potom ešte aj raz na izbu keď ma preložili. Nemôžem na nu povedať nič zle 🙂 ale s každou/každým dr. (hlavne ti mladi) čo som sa tam s nimi stretla boli super 🙂

autor
30. mar 2022

@barus26 velka vdaka 🤗

kaab85
7. apr 2022

Zdravim, mate uz aj vlastnu skusenost? Ja som si musela prelozit poradnu a nakoniec asi pojdem k nej, tak som tiez zvedava. Dakujem! 🙂

12523
25. apr 2024

@kaab85 dobrý deň, aké boli poradne? Budem chodiť k nej pred pôrodom, tak by som rada vedela. Pri prvom som mala Kleskeňa a ten bol strašný, tak by som tentokrát bola rada za niekoho normálneho.

barus26
25. apr 2024

@12523 to sa s ním nedá ani porovnať. On je fakt hnusný a svojsky.. Ona mila. No poradne prebiehajú u každého rovnako. Väčšinou len skontrolujú krčok, zmerajú tlak, skontrolujú moč a hotovo

kaab85
25. apr 2024

@12523 bola som pri nej iba raz, lebo potom som kvoli chorobe musela ist iny den ked nerobila, ale bola som spokojna. Najskor posobila trochu odmerane, ale trpezlivo odpovedala na vsetky moje otazky.

12523
26. apr 2024

@barus26 ďakujem!

12523
26. apr 2024

@kaab85 ďakujem pekne

autor
26. apr 2024

@12523 ahoj, ona je este na Kramaroch?

12523
29. apr 2024

Ja som sa riadila iba ich rozpisom lekárov na stránke, ale idem vo štvrtok na prvú poradňu, tak dám vedieť, že či bola ona.

12523
2. máj 2024

Ahoj, tak dnes tam bola Manová, tak je možné, že Fedynchuk tam už nerobí.

barus26
2. máj 2024

@12523 robí. Často tam nie sú podľa rozpisu 😀

scellet
25. aug 2024

Pani doktorka zachranila zivot mne a mojmu malemu synovi v hodine dvanastej. Mala som doktora Valenta, ktory ma hodnotenie 98%, no ten nas skoro zabil. Ignoroval totalne, pri vysetreni ma 3x tak rozsprtal, ze musela ist sanitarka za mnou s handrou a utierala krv, co zo mna isla. Neskutocne necitlivy a surovy. Pani doktorka ma vysetrila tak jemne, ze som nic necitila a vdaka nej sme tu. Akutny cisarsky, nedam na nu dopustit. Valent by nas zabil. 7 transfuzii krvi, 2 dni na JIS. Doktorka chodila za nami aj tam, aj na izbu.

autor
25. aug 2024

@scellet aj mne spravila vyborne akutnu sekciu. Zial teraz pri druhej musela byt znova sekcia, doktorka uz na Kramaroch nepracuje, sekciu vykonal team s doktorkou Lindou Limbergovou a uzasne, do 12 hod som chodila (na JIS), pocas sekcie som mala bonding rovno po vytiahnuti dcerky. Bol to krasny zazitok a napriek obrovskemu strachu zo sekcie dopadla bravurne.
Doktorka Fedynchuk uz vraj pracuje na Boroch.