icon

MUDr. Lucia Blašková v Dúbravke

veronika966
17. apr 2022

Dobrý deň prajem 🤗
Chcela by som sa iba spýtať, či má niekto skúsenosť s gynekologičkou MUDr. Luciou Blaškovou, ktorá má ambulanciu v Bratislave v Dúbravke. 🤗

Vopred ďakujem 😊🙏🏻

aurorastone
17. apr 2022

Ja k nej chodím a som spokojná

veronika966
autor
17. apr 2022

@aurorastone ďakujem veľmi pekne. Plánujem k nej prestúpiť, tak zatiaľ zbieram informácie 🙂

aurorastone
17. apr 2022

@veronika966 ja som 10 rokov nebola na kontrole keďže dr som mala na inom konci SR, a ona mi hneď spravila všetky vyšetrenia, strašne milá je aj sestričky a o mesiac som ešte aj tehu ostala takže kontrolovala všetko ako mala, akurát na veľké sono som chodila inde

gamura
20. apr 2022

@aurorastone prosím Ťa a platí sa u nej ročný poplatok alebo každé vyšetrenie? Vďaka.

aurorastone
20. apr 2022

@gamura 50 eur som platila v oktobri 2020 za kapitaciu ale robili mi aj vyšetrenia lebo vtedy som mala kartu ešte u starej doktorky a potom som tam bola naposledy v decembri 2021 po šestonedeli (rodila som v júli 2021) a neplatila som nič a odvtedy som už nemala čas takže len ten jeden poplatok takže tých 50 ak nezvýšili odvtedy... Počas celého tehu som nič neplatila za žiadne vyšetrenia ani odbery 🙂

aurorastone
20. apr 2022

@gamura aby som to zhrnula 😁 za vyšetrenia som neplatila a tých 50 eur na začiatku bol asi teda ten ročný poplatok

22abigail22
20. apr 2022

@veronika966
Ja som sa k nej prihlásila minulý rok v októbri s tým, že som zaplatila 30€ a mala som sa k nej vrátiť v novembri po menštruácie aby urobila preventívnu. Lebo vraj trvá 30 dní aby poisťovňa ťa registrovala a môže vyšetriť až potom.
Do dnešného som tam nebola lebo stále nemám čas. 😫

gamura
21. apr 2022

@aurorastone Ďakujem pekne za info 🙂.

pietrula
13. júl 2022

Nejake dalsie skusenosti, baby? Kolko sa caka na objednanie ?

veronika966
autor
13. júl 2022

@pietrula mňa nakoniec pani doktorka neprijala 🙂 nakoľko mám trvalý pobyt v inom obvode ako má ona ambulanciu 🙄

pietrula
13. júl 2022

@veronika966 Dobre vediet, takze ani nemusim volat..

llull
13. júl 2022

Baby a teda plati sa len rocny poplatok 50 a v tehotenstve nic? Lebo ja chodim ku Grossovej v Dubravke ale ona si dvihla ceny (60 rocny poplatpk, 150 v tehotenstve)

veraikonika
25. aug 2022

@veronika966 je dobrou doktorkou. Niektoré dni robila aj na Heidukovej a rada by som prešla k nej zas.

wejusenka
Autor odpoveď zmazal
wejusenka
2. nov 2022

Je fantastická. Milá, profesionálna, nemala som pri nej ostych o ničom hovoriť. Určite odporúčam.

bianka_012
9. jan 2023

Má niekto skúsenosť, či keď som z iného mesta, tak ma zoberie ?

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
veraikonika
28. jún 2023

@bianka_012 jedine skúsiť napísať mail. Držím palce.

maria_007
Autor odpoveď zmazal
maria_007
8. feb 2026

Ahojte,
pisem tuto recenziu lebo pre mna tato stranka bola rozhodna a teda nakoniec som bola sklamana a citila sa oklamana (a az po osobnych skusenostiach mi skvele recenzie na navsteva lekara prisli az nerealne, nevedno).
Ku pani doktorke som prechadzala od mojej skvelej doktorky na opacnom konci SR a teda na zaklade recenzii som sa nechala zlakat, po ani nie roku som vsak odisla. Dovody boli tieto:
- ked treba vysetrenie tak treba pisat email nie prist ( ok lenze sposob komunikacie bol az strojovo strohy, napr ked som pisala ohladne tehotenstva a ze najblizsi mesiac neviem najst ziadny termin tak mi prisla odpoved ze na potvrdenie AKCIE mam ist ku inej zastupujucej doktorke)
- na milumed stranke nie su ziadne relevantne info ani o sluzbach ktore ponuka a teda v mojom pripade nebolo info ani o jej mesacnej dovolenke a pritom ma na stranku odkazovala ..nastastie si pred odchodom na dovolenku aspon updatla info o zastupujucich lekaroch v automatckom emaile
- predosle dva body boli este ok nasledujuci ma uz ale rozhybal k hladaniu noveho gynekologa. Ked som pisala dalsi email ze teda opat nemam moznost vybrat termin a pani zastupujuca doktorka nakazala navstevu do 2 tyzdnov, najneskor 3 tak mi prisla odpoved ze mam prist o 4 tyzdne a zatial si mam vybavit termin ultrazvuku v klinike kdesi na juznej strane petrzalky. A teda moja otazka bola za co potom platim 70 e rocny poplatok a 50 e priplatok za tehotenstvo ked pani doktorka nie je kompetentna ani robit sono a odosiela ma do kliniky kde to opat stoji kazde 40e ( ma ich byt 3 pocas celeho tehotenstva).
- Presla som k p. doktorvoi Chudovi v Karlovke a sice ma tiez z kapacitnych dovodov zobrali az o tie 4 tyzdne no nakazali mi rovno aj doniest moc aj prist nalacno kvoli odberu krvi co ani jedno z menovaneho pani doktorka nemala v plane robit. Poplatok je tiez sice solidny ale u pani doktorky by som to preplatila este viac, a pritom uroven mojej spokojnosti by bola podstatne nizsia. Som po laparoskopickej operacii a uz jednom cisarskom porode, a preto vlazne sledovanie tehotenstva mne moc nevonalo. Pan doktor ma uzasne sondy kde vie robit aj 4D (to este aj u predoslej doktorky som musela ist do Martina za p. doktorom Grochom), komunikacia s ordinaciu u pana doktora frci ako hodinky ( okrem sestricky ma dalsieho administrativneho pracovnika). No skratka tam to spieva a tancuje a kvalitu je vidno a aj citit kdezto u pani doktorky som sa pri kazdej komunikacii citila ze ju len obtazujem kedze vzdy ste museli pockat na jej odpoved a sestricka riesi inu administrativu pre jej a prisluchajucu urologicku ambulanciu.

Inak pani doktorka pri tej jednej osobnej navsteve ktoru som zazila bola celkom ok , trochu ostrejsia ale zas mala pravdu takze priame otvorene vyjadrovanie bolo za mna v poriadku. Cize pokial by som neriesila dalsie tehotenstvo tak by som tam aj ked nespokojna ale asi ostala.
Drzim palce pri rozhodovani