icon

MUDr. Mária Gerincová - skúsenosti

jackie_1992
3. feb 2022

Mamicky, tie co chodite k pediatricke Marii Gerincovej na Fedinovu polikliniku, ake mate skusenosti?

Dakujem 🙂

matana2
3. feb 2022

@jackie_1992 k nej som chodila este ja ako decko. Bola som spokojna.

jackie_1992
autor
3. feb 2022

@matana2 a aka je stara prosim ta? Volala som slezakovej, povedala, ze ide do dochodku a ze este jedna doktorka z fedinovej ide do dochodku, ze mam skusit inde. Volala som vevericku, ze tam maju plno. Tak ak je gerincova ta, co ide do dochodku, sme nahrati.

vrabco
3. feb 2022

@jackie_1992 Ahoj.chodila som k nej ja ešte ako malá.Teraz k nej chodí dcera.Ja som s ňou veľmi spokojná.

matana2
3. feb 2022

@jackie_1992 neviem typujem ze okolo 60r. Vsak som k nej chodila 20 rokov dozadu.

jackie_1992
autor
3. feb 2022

@matana2 och, tak to pojde uz do dochodku 😥

jackie_1992
autor
3. feb 2022

@vrabco ahoooj 😊 podla obvodu k nej patrime. Myslis ze nas vezme? Ina lekarka nam povedala ze nema zmysel ani volat, ze pojde do dochodku. Mame 3 mesacne babo a potrebujeme novu lekarku. A ake spravanie ma? Je aj sestra mila? Objednava sa? A pracuje s pc doktorka? Dakujem 🙂

vrabco
3. feb 2022

@jackie_1992 Po pravde som nikdy ani ako mala ani teraz nemala problem.Sestricka tiez v pohode...Mozno dovolat sa je niekedy obtiazne ale treba skusat.Za zavolanie a opytanie nic nedas.Mne osobne vyhovuje jej pristup.A ak je pravda ze ide do dochodku tak to ma teda netesi.

jackie_1992
autor
4. feb 2022

@vrabco no, skusime zajst osobne. Byvame hned vedla. Je to strasne s tymi lekarmi. Vsade su plne stavy. Keby aspon nejaka sukromna detska klinika bola v ba. Clovek ale nema na vyber. Musi ist podla obvodu 😒

aifelka
26. máj 2022

@jackie_1992 zdravím Vás. Dostali ste sa pani doktorke? Zobrala Vás? Skúsenosti? Ďakujem za každé info. Patríme pod ňu ako spadovu. Chodíme inam a chceme prejsť k nej.

nuskovci
3. júl 2022

@vrabco dobrý deň, prosím ako teraz pani dr funguje? Čaká sa v čakárni,či objednava na čas?

vrabco
3. júl 2022

@nuskovci Dobrý deň.Pokiaľ viem stále si treba zavolať, sestrička púšta ľudí.Ja zvyknem volať priamo na zdravotne stredisko či nemá dovolenku a potom sestričke že prídem.