MUDr. Mišíková - Ivanka pri Dunaji
Dobry den ake mate skusenosti prosim s pediatrickou misikovou z ivanky? Odporucate ju? Aka je? Berie? Vdaka
co som pocula od znamych, mila starostliva pani doktorka, lenze ak k nej spadovo nepatrite, pravdepodobne vas uz nezoberie ....ale treba skusit
@nikollettt veľmi dobrá, ale uz neberie.Je tam aj MUDr.Sipekiova neodporucam
ja zase neodporuxam Dr. Feketovu z Bernolakova
@nikollettt veľmi dobrá, ale uz neberie.Je tam aj MUDr.Sipekiova neodporucam
@luccija dobrý deň, prečo prosím neodporúčame Sipekiovu? My sa budeme sťahovať a rozmýšľala som práve nad touto. Lebo je asi vôbec šanca, že nás vezme. Ďakujem za odp.
ja zase neodporuxam Dr. Feketovu z Bernolakova
@marci77 aj nad ňou som.rozmyslala, v podstate hľadám niekoho v okruhu 10km od bydliska od BA a vraj aj táto doktorka možnovezme od budúceho roku. Nerada by som skončila u nepríjemnej doktorky. Chcela by som takú aby som sa na ňu mohla s dôverou obrátiť, nemala strach ze ma odbije, výsmech, či bude ignorovať a veci nebude riešiť.vdaka
@pataja teraz je nová doktorka v Tomášove mesiac, dva....Spalekova išla do dôchodku skús sa opýtať, ak to nie je ďaleko.Sipekiova nie je zlá to by som nepovedala, ale majú veľmi veľa detí a strácajú prehľad.Vsetko sa riešilo sms na mail neodpisu, nedovolas sa ....dcere brali výter bola chorá mala som písať za výsledok písala som 2x neozvali sa dcére sa polepšilo išla do školy a po týždni mi volala sestrička, že výter je zlý, keď som sa ohradila, že som písala tak mi vynadala či neviem, že majú veľa pacientov a bola nepríjemná.Ak pôjdeš osobne vždy minimálne 2 hodiny.Papiere, ktoré som potrebovala zabudli vypísať prišla som zbytočne pritom sama mi povedala kedy mám prísť.Boli to drobnosti, ale mňa to hnevalo.
@pataja teraz je nová doktorka v Tomášove mesiac, dva....Spalekova išla do dôchodku skús sa opýtať, ak to nie je ďaleko.Sipekiova nie je zlá to by som nepovedala, ale majú veľmi veľa detí a strácajú prehľad.Vsetko sa riešilo sms na mail neodpisu, nedovolas sa ....dcere brali výter bola chorá mala som písať za výsledok písala som 2x neozvali sa dcére sa polepšilo išla do školy a po týždni mi volala sestrička, že výter je zlý, keď som sa ohradila, že som písala tak mi vynadala či neviem, že majú veľa pacientov a bola nepríjemná.Ak pôjdeš osobne vždy minimálne 2 hodiny.Papiere, ktoré som potrebovala zabudli vypísať prišla som zbytočne pritom sama mi povedala kedy mám prísť.Boli to drobnosti, ale mňa to hnevalo.
@luccija úplne chápem, toto nie sú detaily ale celkom zásadne veci. Ak má niekto vela pacientov, nedokáže sa venovať všetkým resp. Tým ktorý to potrebujú tak ako by bolo treba. Vadilo by mi to rovnako. Ďakujem
@luccija a teraz ste spoko v Tomášove? Je to osobná skúsenosť, či prešli ste inde?
@luccija a teraz ste spoko v Tomášove? Je to osobná skúsenosť, či prešli ste inde?
@pataja prešla som inde, ale už ma 18 už patríme k dospelej.Tomasov si chvália, ale pracuje len chvilku tak isto neodporúčam Malinovo stačí pozrieť recenzie tá berie pacientov, ale je veľmi svojská arogantná.Je veľmi ťažké nájsť pediatra v okolí buď neberie, alebo berie a zase sú iné problémy🙂
@pataja prešla som inde, ale už ma 18 už patríme k dospelej.Tomasov si chvália, ale pracuje len chvilku tak isto neodporúčam Malinovo stačí pozrieť recenzie tá berie pacientov, ale je veľmi svojská arogantná.Je veľmi ťažké nájsť pediatra v okolí buď neberie, alebo berie a zase sú iné problémy🙂
@luccija ach jaj, ťažké dnes nájsť normálneho ľudského profesionálneho a precízneho. Tiež mám pocit že arogancia vládne napriec SK. Lekárov malo, sú pretazeni a sú na veľko, dovolia di hocičo lebo vedia ze môžu. Smutno mi je z toho na SK

Mám u nej oboch synov, veľmi dobra a mila lekarka. Mozem iba odporucat.