icon

MUDr. Patritsiya Gabovda

andipandi
Včera o 17:45

Ake s nou mate skusenosti prosim?

anonym_28cbf4
Včera o 18:15

gdo?

anonym_df123d
Včera o 18:22

Patritsivu Gabovdu?pochybujem že osoba s takýmto menom by existovala

andipandi
autor
Včera o 19:34
@anonym_df123d

Patritsivu Gabovdu?pochybujem že osoba s takýmto menom by existovala

@anonym_df123d patritsiyu gabovdu, pardon preklik a bohuzial existuje pracuje v onkologickom ustave sv. Alzbety ako gynekologicka 🙏🏼

johana_kamenska
Včera o 20:55

@andipandi ahoj, negatívne...odišla som od nej. Bola som jej pacientka, nakoľko vzala pacientov po predchadzajom dr. Raz som mala som bolesti, problémy, prišla som za ňou, prosila som ju o vyšetrenie, odmietla ma, s odôvodnením že nevidí dôvod aby sa na mňa pozrela.

andipandi
autor
Včera o 21:09
@johana_kamenska

@andipandi ahoj, negatívne...odišla som od nej. Bola som jej pacientka, nakoľko vzala pacientov po predchadzajom dr. Raz som mala som bolesti, problémy, prišla som za ňou, prosila som ju o vyšetrenie, odmietla ma, s odôvodnením že nevidí dôvod aby sa na mňa pozrela.

@johana_kamenska dakujem velmi pekne, dufam, ze to dobre dopadlo. Ja mam iba 22 rokov a velmi ma ponizuje, vybavila som si morfologicky ultrazvuk niekde inde pretože urobila zo mna rizikovu a chcela som druhy nazor a povedala mi ze mam 22 a robim si co chcem a keby vedela, ze budu somnou taketo problemy tak ma ani neprijme alebo som si presunula termin so sestrickou a mi zavolala dodatocne, ze co si to dovolujem. A vela dalsich veci. Tak som chcela vediet ci ma niekto podobne skusenosti alebo som jedina vzhladom na moj vek. Chcela by som dat na nu podnet a preto zistujem ci su aj ine mamicky ktorym sa toto stalo.

alenocka0802
Včera o 21:12

Negativne, velmi arogantna lekarka. V ambulancii som sa citila neprijemne. Zvozila ma za to, ze nie som ockovana proti HPV a ani to nezvazujem v dohladnej dobe. Bola som v onko ustave na platenej nadstandardnej zdravotnej prehliadke a bola som zhrozena, ze takuto neempaticku lekarku zamestnavaju.

andipandi
autor
Včera o 21:16
@alenocka0802

Negativne, velmi arogantna lekarka. V ambulancii som sa citila neprijemne. Zvozila ma za to, ze nie som ockovana proti HPV a ani to nezvazujem v dohladnej dobe. Bola som v onko ustave na platenej nadstandardnej zdravotnej prehliadke a bola som zhrozena, ze takuto neempaticku lekarku zamestnavaju.

@alenocka0802 dakujem velmi pekne za recenziu. Som si myslela, ze iba mna ponizuje lebo mam 22. Chcela by som podat podnet a velmi mi pomahaju vase recenzie.

hopsas
Včera o 21:30
@alenocka0802

@alenocka0802 prosím ťa mimo témy k tej prehliadke sa chcem opýtať - uvažujem že nám to s manželom objednám. Oplatí sa to? Aký si mala z toho dojem? Lebo tak najlacnejšie to nie je...

alenocka0802
Včera o 22:52
@hopsas

@alenocka0802 prosím ťa mimo témy k tej prehliadke sa chcem opýtať - uvažujem že nám to s manželom objednám. Oplatí sa to? Aký si mala z toho dojem? Lebo tak najlacnejšie to nie je...

@hopsas Ja som to mala ako benefit od zamestnavatela, neplatila som si to, ale bola som sklamana. Ocna lekarka mi namerala uplne odveci dioptrie (realne mam 1 dioptriu, vo vysledkoch od nej mam urcene 3. A co mam spatnu vazbu od dalsich minimalne 3 kolegov, tak u nej dopadli rovnako, nou namerane vysledky nezodpovedali realite). Gynekologia, ako som spominala, bola velmi neprijemna. Prehliadka u koznej lekarky trvala len par minut, pozrela mi par znamienok a bolo hotovo. Kladne hodnotim internistku, sono - tam bol velmi mily personal. Ak by som to ale mala cele zhodnotit, tak isto odporucam ist na taketo komplexne zdravotne prehliadky, ale vybrat si ine zdravotne stredisko ako onkologicky ustav sv. Alzbety.

hopsas
Dnes o 08:01
@alenocka0802

@hopsas Ja som to mala ako benefit od zamestnavatela, neplatila som si to, ale bola som sklamana. Ocna lekarka mi namerala uplne odveci dioptrie (realne mam 1 dioptriu, vo vysledkoch od nej mam urcene 3. A co mam spatnu vazbu od dalsich minimalne 3 kolegov, tak u nej dopadli rovnako, nou namerane vysledky nezodpovedali realite). Gynekologia, ako som spominala, bola velmi neprijemna. Prehliadka u koznej lekarky trvala len par minut, pozrela mi par znamienok a bolo hotovo. Kladne hodnotim internistku, sono - tam bol velmi mily personal. Ak by som to ale mala cele zhodnotit, tak isto odporucam ist na taketo komplexne zdravotne prehliadky, ale vybrat si ine zdravotne stredisko ako onkologicky ustav sv. Alzbety.

@alenocka0802 ďakujem ti!!! Zvážim teda ešte iné možnosti