icon

MUDr. Trnovcová - Dúbravka

15. jún 2025

Ahojte, neviete ci je na sone v pondelky dr.Trnovcova? Ci tam ordinuje uz len pan doktor Kubica?.

pribinak
15. jún 2025

Bola som u Kubicu a myslím že robí len štvrtky a piatky

autor
15. jún 2025
@pribinak

@pribinak aha,dakujem. No,ma zverejneny rozpis na dvoch strankach,na jednej,ze v pondleky robi doktorka a štvrtok a piatok on, a na inej,iba ze rovi on stvrtoka. Piatok ,tak som nevedela,ktory udaj je spravny. Pomohla si mi 🙂

pribinak
15. jún 2025

Veľa šťastia

cacianka
15. jún 2025
@pribinak

@pribinak dávnejšie som bola u neho, naozaj iba štvrtky a piatky. Aby bola ambulancia využitá, možno tam pracuje aj iný lekár, ale netuším v akom odbore.
Alebo je 3 dní prázdna....

pribinak
15. jún 2025
@cacianka

@pribinak dávnejšie som bola u neho, naozaj iba štvrtky a piatky. Aby bola ambulancia využitá, možno tam pracuje aj iný lekár, ale netuším v akom odbore.
Alebo je 3 dní prázdna....

@cacianka škoda, on je šikovný doktor

cacianka
16. jún 2025
@pribinak

@pribinak bola som raz, naozaj super prístup. Niekedy minulý rok bola kamoška a tiež spokojná. Tak dúfam že tam ešte pracuje a aj bude.

autor
27. jún 2025
@pribinak

@cacianka
@pribinak este otazka, potrebujem tam aj vymenny listok ci netreba? A je doktor stary ci mlady 😄😄dufam,ze to nie je taky fesak,ze ma vyvali vo dverach.

pribinak
27. jún 2025

Ja som mala výmenný lístok. Nie je stary a asi tá ani nevyvali v dverách 🤣🤣

cacianka
27. jún 2025

vtedy som lístok nepotrebovala, mal to napísane aj na stránke, aj na dverách, stredný vek, sympatický je a hlavne prístupom, drobnejší -teda nie je 2m