icon

Najlepšia trasa na Kramáre z Trenčína?

zazu68
1. jún 2025

Ahojte prosím Vás, ktorým smerom ísť v pondelok ráno kvôli kolónam. Cez Zlaté Piesky alebo tade smer Aupark a cez ten most na druhú stranu. Alebo je aj iná trasa?Sme z TN a niečo pred 8:00 tam budeme ak nie aj skôr. Ďakujem

pribinak
1. jún 2025

@zazu68 určite obchvat - Aupark. Okolo 8:00 hod je už špička, ak mizes chod skôr

aliaray1
1. jún 2025

@zazu68 ahoj, a nezabudbite, ze parkovanie da tiez zabrat v tom case, cca 1-10 min a vacsinou sa zadari az na platenom parkovisku.

basulaak
1. jún 2025

@zazu68 ved si zapnite waze a vsetky otazky budu rano pocas aktualnej situacie zodpovedane

luliu
1. jún 2025

Choďte oveľa skôr, obidve cesty sú ráno masaker + problém je parkovanie

bystrozraky
1. jún 2025

...rano si este skontroluj google maps on ti ukaze najlepsiu cestu

luccija
1. jún 2025

@zazu68 ja chodím inak, ale ak nepoznáš Ba tak neviem či ta chcem motať.My chodíme okolo Zlatých, cez Roznavsku,popri Zvaracskom ústave a na Pionierskej ideme hore na Jaskový rad a si na Kramaroch sú tam malé uličky a nejdeš v kolóne

guudy
1. jún 2025

@zazu68 waze ti povie v pondelok. Budete radi, ked zaparkujete na platenom parkovisku 🙂
Rano su zapchy aj od obchvatu aj od mesta. Byvam tu ;)

jamidea
1. jún 2025

@zazu68 hlavne nie cez patronku! Chodim denne na siedmu a je to v pohode. No nvm ako funguje prijazd z d1, lebo asi chodi vela cezpolnych. Kazdopadne z tn by som sla minimalne o 5.30, teda ak ides na 8.00

cacianka
1. jún 2025
@guudy

@zazu68 waze ti povie v pondelok. Budete radi, ked zaparkujete na platenom parkovisku 🙂
Rano su zapchy aj od obchvatu aj od mesta. Byvam tu ;)

@guudy viac x som si všimla, že to platené oproti býva plne, ale parkovací dom máva ráno zo 30 voľných miest, hlavne z druhej strany.

guudy
1. jún 2025
@cacianka

@guudy viac x som si všimla, že to platené oproti býva plne, ale parkovací dom máva ráno zo 30 voľných miest, hlavne z druhej strany.

@cacianka hej, este stale tam ludia nie su nauceni parkovat, dufaju, ze zaparkuju blizsie 🙂
Co nespis este?😅

cacianka
1. jún 2025
@guudy

@cacianka hej, este stale tam ludia nie su nauceni parkovat, dufaju, ze zaparkuju blizsie 🙂
Co nespis este?😅

@guudy a ty prečo ? 🤷. Po mesiaci som mala kávu, fuuuu prečoooooo 🤦

guudy
1. jún 2025
@cacianka

@guudy a ty prečo ? 🤷. Po mesiaci som mala kávu, fuuuu prečoooooo 🤦

@cacianka no pekne….
Mne sa nedari zaspat, lebo cakam draheho, kym sa vrati z koncertu🤷🏼‍♀️

zazu68
autor
2. jún 2025

Ahojte, tak ďakujem Vám. Šli sme z TN 5:30 a v BA niečo pred 7mou. Cesta pred BA úplne v pohode len keď sme na tie Kramáre odbočovali tak tam sme chvíľku stali. Aaaa hneď sme šli parkovať do parkovacieho domu.

cacianka
2. jún 2025
@zazu68

Ahojte, tak ďakujem Vám. Šli sme z TN 5:30 a v BA niečo pred 7mou. Cesta pred BA úplne v pohode len keď sme na tie Kramáre odbočovali tak tam sme chvíľku stali. Aaaa hneď sme šli parkovať do parkovacieho domu.

@zazu68 dobre ste spravili, stačí o 15 minút neskôr, a stojíte od križovatky ku nemocnici/ platíte sa aj 20 minút, mne dnes toľko trvala táto krátka trasa v trolejbuse a to sme išli "bleskom". Muž ked dchodí na rehabilitáciu neskôr, plazia sa tade 30-40 minút.
aspoň ste sa rozhýbali, v kľude stihli wecko, umyli a poobzerali ste sa