icon

Najlepšie súkromné školy v Bratislave do 330 EUR

sellycka13
8. mar 2025

Zdravím, viete mi prosím poradiť súkromnú základnú školu vBa Ružinov, Trnávka, Nové Mesto, Centrum, začiatok Rače s fixným mesačným poplatkom do 330eur max. Kde ste spokojní máte ideálne osobnú skúsenosť. Ďakujem veľmi pekne za info. Našla som zatiaľ len Walfdorf, kde je ťažko sa dostať ako som sa nedávno dozvedela. Potom jednu súkromnú školu v centre do 330eur a iné som nenašla. Som z Ružinova tak hľadám tu v okolí.

vanilkovazmrzka
8. mar 2025

A preco musi byt sukromna?

stormie
8. mar 2025

@sellycka13 na sukromnu skolu nizky rozpocet, mna napadol este Felix ale ten nema skolu v tvojej lokalite a neviem ci by ti vyhovovala, nepises nic o tom co ine od statnej skoly ocakavas ohladom vzdelavania

belllinka
8. mar 2025

@sellycka13 a vies, ze ceny su uvadzane bez stravy, ano? Este si prirataj tak cca 100 eur na stravu

lucik194
8. mar 2025

bajkalska pozri ZS

stormie
8. mar 2025

@lucik194 tam nestaci len zaplatit, doeta musi splnat urcite kriteria

sellycka13
autor
8. mar 2025

@stormie práve lebo sme platili samé súkromné škôlky po 700eur mesačne už a je mi to už veľa a dlho sa upisat toľké peniaze platiť na 10 rokov. Štátnu nechcem, lebo v štátnych škôlkach sa veľmi zle správali učiteľky vždy sme odtiaľ utiekli doslova.

lucik194
8. mar 2025

@stormie to ano, lenze ona nepisala ziadne podrobnosti......

stormie
9. mar 2025

@sellycka13 to len koli ucitelom chcete sukromnu skolu?? Tak to Felix ani neskusaj lebo ked nechapes iako tam ucia a nie si s tym stotoznena tak spokojna nebudes (na pohovore s rodicom pred prijatim by na to asi aj tak dosli a dieta nezobrali). Waldorf je za mna este o “level viac” a to budes asi uplne v solu ako tam prebieha vyucovanie.
Mozno estw nejaka domoskolacka skupina by bola vhodna