icon

Nastrelovanie náušníc 6 mesačnému bábätku v Bratislave

domi007
1. jún 2021

Kde odporúčate dať nastreliť náušnice? Alebo prepichnúť? Ešte nie som úplne rozhodnutá

w123
1. jún 2021

AIDYL studio na obchodnej, bola som najprv sama s piercingom ziadna bolest velmi mila pani druhykrat som dala dcerke ked mala cca rok uska a tiez super rychle to bolo a znova spokojnost

vikusjk
1. jún 2021

@domi007 ja som dala nasej nastrelit u detskej lekarky (nie nasej). Zistila som si, ze dana sestricka nastreluje a dohodla som si s nou termin. tusim Markocsyova sa volala ta sestricka, ambulanciu mali v tej vysokej budove oproti Bille a Lidlu vo Vrakuni.
Ak sa rozhodujes, ci nastrelit, alebo prepichnut, za mna jednoznacne nastrelit. Malej nevysla ani kvapka krvi, nausnicka bola hned na mieste, dala som jej flasu a za minutu uz ani neplakala. Ziadne strcim ihlu, vytiahnem ihlu a este do tej zakrvavenej dierky idem pchat nausnicu.

denden77
1. jún 2021

ja som dala 2m dozadu nastrelit v ustave lekarskej kozmetiky

rozovykon
1. jún 2021

@domi007 Ústav lekárskej kozmetiky, dala som nastreliť, keďže deckárka odmietla prepichnúť, že ma tučné lalôčky 🙂.

jazula
1. jún 2021

My plánujeme dať prepichnúť u MUDr. Kollerovej, ona robí aj akupunktúru, tak snáď trafí na tom mini ušku správne miesto 🙂

strawberrything
4. jún 2021

@domi007 určite u pediatra. My sme tak dali nastrelit u P. Goldenberg ktora je na sa pediatricka, urobila nám to super. A aidyl piercerske studio neodporúčam pre tak malinké babenko.

domi007
autor
2. júl 2021

@w123
Ďakujem, dali sme teda v Aidyl 😊, boli sme tam pred 2 týždňami a som spokojná. Malá plakala minútku