Nočný výbuch v Bratislave
Viem že to nie je veľmi téma do koníka,ale včera v noci o trištvrte na 12 nás zobudil brutálny výbuch,ako keby niekde vybuchlo plyn ,alebo padla budova. Mali sme potom problém zaspať. Len som zvedavá či niekto neviete o čo išlo. V správach nie je ani zmienka
V ktorej MC to malo byt? U nas nebolo nic pocut.
áno, bolo počuť 1x veľmi silné buchnutie akoby niečo vybuchlo , ale potom nič, bolo ticho ...
Nebud dramatická. Žiadny výbuch sa nikde nekonal
@pribinak čo je to "dramatická"? 😀
publ. prudko; veľmi: ceny sa d. zvýšili;
dramatický príd.
1. k dráma: d-á tvorba;
d-á udalosť, d-é rozprávanie;
d. priebeh (zápasu) rušný, napínavý
2. divadelný, herecký: d. krúžok, d-é umenie;
Podľa mňa autorka nie je napínavá ani rušná ani prudká, a ani nič nepíše o divadle.
@pribinak čo je to "dramatická"? 😀
publ. prudko; veľmi: ceny sa d. zvýšili;
dramatický príd.
1. k dráma: d-á tvorba;
d-á udalosť, d-é rozprávanie;
d. priebeh (zápasu) rušný, napínavý
2. divadelný, herecký: d. krúžok, d-é umenie;
Podľa mňa autorka nie je napínavá ani rušná ani prudká, a ani nič nepíše o divadle.
@anonym_3137ce tebe sa niečo stalo? Si sa udrela do hlavy?
@anonym_3137ce tebe sa niečo stalo? Si sa udrela do hlavy?
@pribinak odkedy sa tu dá do diskusie písať anonymne tak tu dosť poprepinalo ľuďom.
@pribinak odkedy sa tu dá do diskusie písať anonymne tak tu dosť poprepinalo ľuďom.
@michaela789 súhlasím
V PB nič počuť nebolo ale kolegyňa čo býva v Petržalke tiež hovorila, že akoby im pod domom vybuchlo niečo.
@sidonika ak to bolo v okoli Slovnaftu, tak mohol spravit (opat) dekompresiu... To by malo byt "puknutie bezpecnostnej poistky"...
Zaujímavé, ja som počula v noci výbuch v Trnave.
@sidonika ak to bolo v okoli Slovnaftu, tak mohol spravit (opat) dekompresiu... To by malo byt "puknutie bezpecnostnej poistky"...
@anonym_fb3e99 Slovnaft to asi nebol. Ja bývam vzdušnou čiarou dosť blízko Slovnaftu a u nás bolo v noci ticho. Kolegyňa z Petržalky ale hovorila o výbuchu..
@anonym_fb3e99 Slovnaft to asi nebol. Ja bývam vzdušnou čiarou dosť blízko Slovnaftu a u nás bolo v noci ticho. Kolegyňa z Petržalky ale hovorila o výbuchu..
@wiwi28 tak uz len presnorit zdroje ako novy cas, topky a pod 🙂 🙂
Pocula som to v Petrzalke, automaticky som predpokladala, ze je to Slovnaft
@pribinak no nie je ani od teba pekný ten gaslighting. Ona napíše, že počula výbuch, a nie sama, ale píše v množnom čísle, takisto pod ňou komentár, že áno, bolo to počuť, a ty jej napíšeš: nie, nepreháňaj, žiadny výbuch neexistoval. Wtf? Čo im všetkým naraz trieskalo v hlave? Keď to počuli viacerí, tak asi to je pravda. Ale ty musíš za každú cenu človeka dať dole, že nie, to si vymýšľa.
@pribinak no nie je ani od teba pekný ten gaslighting. Ona napíše, že počula výbuch, a nie sama, ale píše v množnom čísle, takisto pod ňou komentár, že áno, bolo to počuť, a ty jej napíšeš: nie, nepreháňaj, žiadny výbuch neexistoval. Wtf? Čo im všetkým naraz trieskalo v hlave? Keď to počuli viacerí, tak asi to je pravda. Ale ty musíš za každú cenu človeka dať dole, že nie, to si vymýšľa.
@anonym_23473a keby bol výbuch tak sú toho plne noviny správy internet, že? Nikde nič. Čiže žiadny výbuch
Maj sa
@anonym_23473a keby bol výbuch tak sú toho plne noviny správy internet, že? Nikde nič. Čiže žiadny výbuch
Maj sa
@pribinak možno keby vedeli o čo ide, že?! Kde a kedy si videla, aby nejaký výbuch auta, rodinného domu alebo bytovky v ktorej sa odfajčí niekto plynom, uvádzali správy.. V mojom okolí minimálne 4 prípady, a ani jeden nebol medializovany 🙏 Takže nepreháňaj zas..
@pribinak možno keby vedeli o čo ide, že?! Kde a kedy si videla, aby nejaký výbuch auta, rodinného domu alebo bytovky v ktorej sa odfajčí niekto plynom, uvádzali správy.. V mojom okolí minimálne 4 prípady, a ani jeden nebol medializovany 🙏 Takže nepreháňaj zas..
@karlamon daj sem kde kedy …nech zistím či som neprespala nejaký výbuch
V Trnave bolo počuť doobeda. Vraj stíhačka... Ktorú nikto nevidel a nepočul. No OK...
@anonym_23473a počuli to možno tak v Petržalke
@pribinak jasne som počula v noci výbuch v TRNAVE, čítala som knihu. Keď si nič nepočula, daj si padáka a spamuj v inej téme.

@sidonika ešte trochu priblížiť polohu, Bratislava? Široký pojem