Nočný výbuch v Bratislave
Viem že to nie je veľmi téma do koníka,ale včera v noci o trištvrte na 12 nás zobudil brutálny výbuch,ako keby niekde vybuchlo plyn ,alebo padla budova. Mali sme potom problém zaspať. Len som zvedavá či niekto neviete o čo išlo. V správach nie je ani zmienka
V ktorej MC to malo byt? U nas nebolo nic pocut.
Nebud dramatická. Žiadny výbuch sa nikde nekonal
Aj ja som to počula, Petržalka
mozno slovnaft zas vypustal
áno, bolo počuť 1x veľmi silné buchnutie akoby niečo vybuchlo , ale potom nič, bolo ticho ...
@pribinak čo je to "dramatická"? 😀
publ. prudko; veľmi: ceny sa d. zvýšili;
dramatický príd.
1. k dráma: d-á tvorba;
d-á udalosť, d-é rozprávanie;
d. priebeh (zápasu) rušný, napínavý
2. divadelný, herecký: d. krúžok, d-é umenie;
Podľa mňa autorka nie je napínavá ani rušná ani prudká, a ani nič nepíše o divadle.
@pribinak čo je to "dramatická"? 😀
publ. prudko; veľmi: ceny sa d. zvýšili;
dramatický príd.
1. k dráma: d-á tvorba;
d-á udalosť, d-é rozprávanie;
d. priebeh (zápasu) rušný, napínavý
2. divadelný, herecký: d. krúžok, d-é umenie;
Podľa mňa autorka nie je napínavá ani rušná ani prudká, a ani nič nepíše o divadle.
@anonym_3137ce tebe sa niečo stalo? Si sa udrela do hlavy?
@anonym_3137ce tebe sa niečo stalo? Si sa udrela do hlavy?
@pribinak odkedy sa tu dá do diskusie písať anonymne tak tu dosť poprepinalo ľuďom.
@pribinak odkedy sa tu dá do diskusie písať anonymne tak tu dosť poprepinalo ľuďom.
@michaela789 súhlasím
V PB nič počuť nebolo ale kolegyňa čo býva v Petržalke tiež hovorila, že akoby im pod domom vybuchlo niečo.
@sidonika ak to bolo v okoli Slovnaftu, tak mohol spravit (opat) dekompresiu... To by malo byt "puknutie bezpecnostnej poistky"...
Zaujímavé, ja som počula v noci výbuch v Trnave.
@sidonika ak to bolo v okoli Slovnaftu, tak mohol spravit (opat) dekompresiu... To by malo byt "puknutie bezpecnostnej poistky"...
@anonym_fb3e99 Slovnaft to asi nebol. Ja bývam vzdušnou čiarou dosť blízko Slovnaftu a u nás bolo v noci ticho. Kolegyňa z Petržalky ale hovorila o výbuchu..
@anonym_fb3e99 Slovnaft to asi nebol. Ja bývam vzdušnou čiarou dosť blízko Slovnaftu a u nás bolo v noci ticho. Kolegyňa z Petržalky ale hovorila o výbuchu..
@wiwi28 tak uz len presnorit zdroje ako novy cas, topky a pod 🙂 🙂
Pocula som to v Petrzalke, automaticky som predpokladala, ze je to Slovnaft
@pribinak no nie je ani od teba pekný ten gaslighting. Ona napíše, že počula výbuch, a nie sama, ale píše v množnom čísle, takisto pod ňou komentár, že áno, bolo to počuť, a ty jej napíšeš: nie, nepreháňaj, žiadny výbuch neexistoval. Wtf? Čo im všetkým naraz trieskalo v hlave? Keď to počuli viacerí, tak asi to je pravda. Ale ty musíš za každú cenu človeka dať dole, že nie, to si vymýšľa.
@pribinak no nie je ani od teba pekný ten gaslighting. Ona napíše, že počula výbuch, a nie sama, ale píše v množnom čísle, takisto pod ňou komentár, že áno, bolo to počuť, a ty jej napíšeš: nie, nepreháňaj, žiadny výbuch neexistoval. Wtf? Čo im všetkým naraz trieskalo v hlave? Keď to počuli viacerí, tak asi to je pravda. Ale ty musíš za každú cenu človeka dať dole, že nie, to si vymýšľa.
@anonym_23473a keby bol výbuch tak sú toho plne noviny správy internet, že? Nikde nič. Čiže žiadny výbuch
Maj sa
@anonym_23473a keby bol výbuch tak sú toho plne noviny správy internet, že? Nikde nič. Čiže žiadny výbuch
Maj sa
@pribinak možno keby vedeli o čo ide, že?! Kde a kedy si videla, aby nejaký výbuch auta, rodinného domu alebo bytovky v ktorej sa odfajčí niekto plynom, uvádzali správy.. V mojom okolí minimálne 4 prípady, a ani jeden nebol medializovany 🙏 Takže nepreháňaj zas..
@pribinak možno keby vedeli o čo ide, že?! Kde a kedy si videla, aby nejaký výbuch auta, rodinného domu alebo bytovky v ktorej sa odfajčí niekto plynom, uvádzali správy.. V mojom okolí minimálne 4 prípady, a ani jeden nebol medializovany 🙏 Takže nepreháňaj zas..
@karlamon daj sem kde kedy …nech zistím či som neprespala nejaký výbuch
V Trnave bolo počuť doobeda. Vraj stíhačka... Ktorú nikto nevidel a nepočul. No OK...
@anonym_23473a počuli to možno tak v Petržalke
@pribinak jasne som počula v noci výbuch v TRNAVE, čítala som knihu. Keď si nič nepočula, daj si padáka a spamuj v inej téme.

@sidonika ešte trochu priblížiť polohu, Bratislava? Široký pojem