icon

Nočný výbuch v Bratislave

sidonika
5. sep 2025

Viem že to nie je veľmi téma do koníka,ale včera v noci o trištvrte na 12 nás zobudil brutálny výbuch,ako keby niekde vybuchlo plyn ,alebo padla budova. Mali sme potom problém zaspať. Len som zvedavá či niekto neviete o čo išlo. V správach nie je ani zmienka

Strana
z2
anonym_1628f0
5. sep 2025

@sidonika ešte trochu priblížiť polohu, Bratislava? Široký pojem

anonym_af1f58
5. sep 2025

V ktorej MC to malo byt? U nas nebolo nic pocut.

pribinak
5. sep 2025

Nebud dramatická. Žiadny výbuch sa nikde nekonal

fregata
5. sep 2025

Aj ja som to počula, Petržalka

balerina2025
5. sep 2025

mozno slovnaft zas vypustal

felycity
5. sep 2025

áno, bolo počuť 1x veľmi silné buchnutie akoby niečo vybuchlo , ale potom nič, bolo ticho ...

anonym_3137ce
5. sep 2025
@pribinak

@pribinak čo je to "dramatická"? 😀

publ. prudko; veľmi: ceny sa d. zvýšili;
dramatický príd.
1. k dráma: d-á tvorba;
d-á udalosť, d-é rozprávanie;
d. priebeh (zápasu) rušný, napínavý
2. divadelný, herecký: d. krúžok, d-é umenie;

Podľa mňa autorka nie je napínavá ani rušná ani prudká, a ani nič nepíše o divadle.

pribinak
5. sep 2025
@anonym_3137ce

@pribinak čo je to "dramatická"? 😀

publ. prudko; veľmi: ceny sa d. zvýšili;
dramatický príd.
1. k dráma: d-á tvorba;
d-á udalosť, d-é rozprávanie;
d. priebeh (zápasu) rušný, napínavý
2. divadelný, herecký: d. krúžok, d-é umenie;

Podľa mňa autorka nie je napínavá ani rušná ani prudká, a ani nič nepíše o divadle.

@anonym_3137ce tebe sa niečo stalo? Si sa udrela do hlavy?

michaela789
5. sep 2025
@pribinak

@anonym_3137ce tebe sa niečo stalo? Si sa udrela do hlavy?

@pribinak odkedy sa tu dá do diskusie písať anonymne tak tu dosť poprepinalo ľuďom.

pribinak
5. sep 2025
@michaela789

@pribinak odkedy sa tu dá do diskusie písať anonymne tak tu dosť poprepinalo ľuďom.

@michaela789 súhlasím

wiwi28
5. sep 2025

V PB nič počuť nebolo ale kolegyňa čo býva v Petržalke tiež hovorila, že akoby im pod domom vybuchlo niečo.

anonym_fb3e99
5. sep 2025

@sidonika ak to bolo v okoli Slovnaftu, tak mohol spravit (opat) dekompresiu... To by malo byt "puknutie bezpecnostnej poistky"...

anonym_cc5b17
5. sep 2025

Zaujímavé, ja som počula v noci výbuch v Trnave.

wiwi28
5. sep 2025
@anonym_fb3e99

@sidonika ak to bolo v okoli Slovnaftu, tak mohol spravit (opat) dekompresiu... To by malo byt "puknutie bezpecnostnej poistky"...

@anonym_fb3e99 Slovnaft to asi nebol. Ja bývam vzdušnou čiarou dosť blízko Slovnaftu a u nás bolo v noci ticho. Kolegyňa z Petržalky ale hovorila o výbuchu..

martul
5. sep 2025
@pribinak

@sidonika
@pribinak prečo by mala byť dramatická? Sestra býva pri letisku a v noci mi písala, že sa zobudila na takú ranu, že myslela, že niečo vybuchlo .
Trošku ťa poznám, z tvojich príspevkov viem, že už nemáš 15... trošku slušnejšie vyjadrovanie by som očakávala od teba

anonym_fb3e99
5. sep 2025
@wiwi28

@anonym_fb3e99 Slovnaft to asi nebol. Ja bývam vzdušnou čiarou dosť blízko Slovnaftu a u nás bolo v noci ticho. Kolegyňa z Petržalky ale hovorila o výbuchu..

@wiwi28 tak uz len presnorit zdroje ako novy cas, topky a pod 🙂 🙂

anonym_236150
5. sep 2025

Pocula som to v Petrzalke, automaticky som predpokladala, ze je to Slovnaft

anonym_23473a
5. sep 2025
@pribinak

@pribinak no nie je ani od teba pekný ten gaslighting. Ona napíše, že počula výbuch, a nie sama, ale píše v množnom čísle, takisto pod ňou komentár, že áno, bolo to počuť, a ty jej napíšeš: nie, nepreháňaj, žiadny výbuch neexistoval. Wtf? Čo im všetkým naraz trieskalo v hlave? Keď to počuli viacerí, tak asi to je pravda. Ale ty musíš za každú cenu človeka dať dole, že nie, to si vymýšľa.

macatt
5. sep 2025

Ja som počula rovnaký výbuch včera okolo 10:00 Trnava, aj niektorí susedia vyšli von a našla som toto

pribinak
5. sep 2025
@anonym_23473a

@pribinak no nie je ani od teba pekný ten gaslighting. Ona napíše, že počula výbuch, a nie sama, ale píše v množnom čísle, takisto pod ňou komentár, že áno, bolo to počuť, a ty jej napíšeš: nie, nepreháňaj, žiadny výbuch neexistoval. Wtf? Čo im všetkým naraz trieskalo v hlave? Keď to počuli viacerí, tak asi to je pravda. Ale ty musíš za každú cenu človeka dať dole, že nie, to si vymýšľa.

@anonym_23473a keby bol výbuch tak sú toho plne noviny správy internet, že? Nikde nič. Čiže žiadny výbuch
Maj sa

pribinak
5. sep 2025
@martul

@sidonika
@pribinak prečo by mala byť dramatická? Sestra býva pri letisku a v noci mi písala, že sa zobudila na takú ranu, že myslela, že niečo vybuchlo .
Trošku ťa poznám, z tvojich príspevkov viem, že už nemáš 15... trošku slušnejšie vyjadrovanie by som očakávala od teba

@martul keby bol výbuch tak sú toho plne noviny správy internet, že? Nikde nič. Čiže žiadny výbuch
Maj sa
@martul

karlamon
5. sep 2025
@pribinak

@anonym_23473a keby bol výbuch tak sú toho plne noviny správy internet, že? Nikde nič. Čiže žiadny výbuch
Maj sa

@pribinak možno keby vedeli o čo ide, že?! Kde a kedy si videla, aby nejaký výbuch auta, rodinného domu alebo bytovky v ktorej sa odfajčí niekto plynom, uvádzali správy.. V mojom okolí minimálne 4 prípady, a ani jeden nebol medializovany 🙏 Takže nepreháňaj zas..

pribinak
5. sep 2025
@karlamon

@pribinak možno keby vedeli o čo ide, že?! Kde a kedy si videla, aby nejaký výbuch auta, rodinného domu alebo bytovky v ktorej sa odfajčí niekto plynom, uvádzali správy.. V mojom okolí minimálne 4 prípady, a ani jeden nebol medializovany 🙏 Takže nepreháňaj zas..

@karlamon daj sem kde kedy …nech zistím či som neprespala nejaký výbuch

beata_k
5. sep 2025
@pribinak

@karlamon daj sem kde kedy …nech zistím či som neprespala nejaký výbuch

@pribinak Zvacsa davas dobre rady, ale dnes si sliapla vedla. Ano, Petrzalke dnes bolo pocut hlasny "vybuch". To, ze sa o tom na teraz nikde nepise, neznamena, ze sa to nrestalo.

pribinak
5. sep 2025
@beata_k

@pribinak Zvacsa davas dobre rady, ale dnes si sliapla vedla. Ano, Petrzalke dnes bolo pocut hlasny "vybuch". To, ze sa o tom na teraz nikde nepise, neznamena, ze sa to nrestalo.

@beata_k aký výbuch. Prosím tá, keby bol výbuch tak sú toho plne noviny
Najskôr Slovnaft niečo vypúšťal

beata_k
5. sep 2025
@pribinak

@pribinak Nech to bolo cokolvek, vsetci si nevymyslame. Bola to proste silna rana. Aj keby to bol Slovnaft, tak?

anonym_23473a
5. sep 2025
@pribinak

@pribinak takže keď to nie je v tv, tak to neexistuje? Zaujímavá analógia....Počulo to veľa ľudí, ale áno, všetci sú blázni, len ty si lietadlo...

pribinak
5. sep 2025
@anonym_23473a

@pribinak takže keď to nie je v tv, tak to neexistuje? Zaujímavá analógia....Počulo to veľa ľudí, ale áno, všetci sú blázni, len ty si lietadlo...

@anonym_23473a počuli to možno tak v Petržalke

anonym_2ba6e3
5. sep 2025

V Trnave bolo počuť doobeda. Vraj stíhačka... Ktorú nikto nevidel a nepočul. No OK...

anonym_cc5b17
5. sep 2025
@pribinak

@anonym_23473a počuli to možno tak v Petržalke

@pribinak jasne som počula v noci výbuch v TRNAVE, čítala som knihu. Keď si nič nepočula, daj si padáka a spamuj v inej téme.

Strana
z2