Nočný život v Bratislave
Mňa by zaujímalo, či chodíte večer von do Bratislavy a koľko máte rokov.
Ja som ako mladý chodil na výjazdy každý piatok. Naposledy som bol takto vonku 2022, klasika, Channels, zbalil som dve baby, chvílu sme pili a okolo jednej som šiel domov.
Ale už by som nič také dnes neurobil, proste tá predstava spitých ľudí, odpadkov všade naokolo a zafajčených podnikov sa mi hnusí. Vyhýbam sa Bratislave vo večerných hodinách.
Mám 38. Mám rozum.
😅 ja by som sla hned a nevadili by mi ani zafajcene podniky, kopa spitych ludi ci odpadky. Nocny zivot v BA som milovala pocas VS. Ci v starom meste, ci na mlynoch, alebo len tak sediet pri dunaji a pocuckavat 😅😅😅😅😅
Dakujeme za oznam.
Ja som tejto zabave nikdy neholdovala. Ani pocas VS, ani potom pocas “mladej” dospelosti. Bola som vsehovsudy mozno 10 krat za cely zivot. Jedine, co ma na tom bavilo, bol tanec😀 ale to furt niekto obtazoval, pripadne ta olial drinkom😀🫣
@foxinkofoxovy a kedze sme tu vacsinou asi matky s mensimi detmi, to uz je tazko ist aj cez den do obchodu, nieto este vecer na disco. Nepustia ma s detmi dnu😀
@foxinkofoxovy tak väčšina čo ma 35+ ma už rodiny a pravidelne teda asi von nechodi, ale napr ja keď ideme s kamoškami von raz za čas, tak sme proste zmenili vekom podniky, že ideme do nejakej vinárne si sadnut alebo nejaký kľudnejší koktejlovy bar..do trafa by som teda už nešla asi😀
Ja mam po 30tke a chodievam. Nechodim na miesta ako channels, trafo a podobne ale skor na alternativne party. Idem parkrat do roka a zvycajne sa domov vraciam tak ~7 rano.
@foxinkofoxovy Moje kamosky po 30tke chodia ( bezdetne), dva roky dozadu som bola s nimi. A bolo super. Kopec ludi, velmi prijemne. Neboli sme ale na diske, presli sme vsak zopar podnikov, domov som prisla okolo tretej rano. Mala som vtedy 48 rokov. Len mam deti, sice uz na 2.stupni, no muz nie je rad takymmto akciam, tak chodievam skor len na teambuildingy. A teraz, co som sa vracala po 22, kopec ludi, ale nevsimla som nejak neporiadok ci viac opitych oproti beznemu dnu. Musim ale povedal, ze je o dost viac ludi v meste, nez ked som mala dvadsat. Obcas sme chodievali nielen na Mlyny na disku, ale sme obehali aj tie mensie v centre a vtedy bolo mesto skoro ludoprazdne.
@foxinkofoxovy a kedze sme tu vacsinou asi matky s mensimi detmi, to uz je tazko ist aj cez den do obchodu, nieto este vecer na disco. Nepustia ma s detmi dnu😀
@majlo1234 som si ta predstavila,ako s detmi preslapujes pred disco klubom a dobre som sa zasmiala 😄😄
@foxinkofoxovy Moje kamosky po 30tke chodia ( bezdetne), dva roky dozadu som bola s nimi. A bolo super. Kopec ludi, velmi prijemne. Neboli sme ale na diske, presli sme vsak zopar podnikov, domov som prisla okolo tretej rano. Mala som vtedy 48 rokov. Len mam deti, sice uz na 2.stupni, no muz nie je rad takymmto akciam, tak chodievam skor len na teambuildingy. A teraz, co som sa vracala po 22, kopec ludi, ale nevsimla som nejak neporiadok ci viac opitych oproti beznemu dnu. Musim ale povedal, ze je o dost viac ludi v meste, nez ked som mala dvadsat. Obcas sme chodievali nielen na Mlyny na disku, ale sme obehali aj tie mensie v centre a vtedy bolo mesto skoro ludoprazdne.
@siska53 a ake podniky by si odporucila?🙂
Mam 39 a ano chodim vecer von v Bratislave 🙂 Channels, Trafo a podobne rozhodne nie je podnik pre ludi po 30-tke, tam som nerada chodila ani ked som tych 30 nemala.
Nechodim pravidelne, lebo mam male dieta, ak teda pravidelne nie je raz za 3M 😀 a ked uz tak chodim skor do podnikov typu vinaren a pod., chceme si pokecat pri dobrom vine.
@foxinkofoxovy 55 rokov a chodim von v noci ,ale vaznu hudbu, jazz, obcas rock , normalbe sa zabavat s ludmi na urovni
40 a chodim. Chodila som aj pred detmi aj teraz ked mam deti. Milujem nocny zivot a tanec. Nevidim na tom nic zle ist von sa zabavit. stretavam ludi v mojom veku a aj starsich a podla mna vsetci mame rozum 🤦♀️
Tak chodíte večer von do Bratislavy ∨ máte rozum? 🙄
@laurinka27 to neni New York kľud 😄
@foxinkofoxovy ďakujeme za oznam, ze ste uz starý chren, ze Vás to nebaví a evidentne ste uz prestali aj s pitím v podnikoch.
Vôbec nič sa nezmenilo, iba uz proste ťažšie zbalite 2 čajočky naraz, to je cele.
Uz v roku 2022 sme tu mali dávať o dávno zákaz fajčiť v priestoroch diskoték, navyše bola korona tak to bolo uplne ze cele zle, pretože si pamätám ako sme na free party na pláži pod ufom museli zapisovať čísla obcianskych a dávať telefónne čísla.
@foxinkofoxovy myslím, že v tomto veku chodia na diskotéky už len chudáci, ktorí nikoho nemajú, a ani mat nebudú, tak od nudy vymetavaju krčmy. Môj názor.
Ja mám 41 a do Bratislavy som sa chodila zabávať naposledy keď som mala 20 😉 to mi príde taký adekvátny vek na takéto zábavy, pri starších ľuďoch mi to príde celkom zvláštne, ale zase nikomu to nevyčítam..
Minule sme so šéfom na také zabavy spomínali a zistili sme, že sme sa museli poznať aj v takom čase, lebo sme chodili v rovnakom čase do rovnakých podnikov.. prišlo mi to celkom vtipne 😅
@foxinkofoxovy myslím, že v tomto veku chodia na diskotéky už len chudáci, ktorí nikoho nemajú, a ani mat nebudú, tak od nudy vymetavaju krčmy. Môj názor.
@bielasovicka s tym nesuhlasim. Ja mam muza aj priatelov a tiez sem tam ideme
@bielasovicka s tym nesuhlasim. Ja mam muza aj priatelov a tiez sem tam ideme
@mk1111111111 to je ôk. Ale idete ako partia a nie ako sám vojak v poli 😄
@siska53 a ake podniky by si odporucila?🙂
@lubkovaandrejka Ja vobec neviem ich nazvy 🤣 bolo to pred dvomi rokmi a boli sme v troch. Ja inak nechodim, ako som pisala, toto bolo fakt len raz po rokoch. Inak len co mame z prace teambuildingy a ked idem s kamoskami po praci si sadnut. A to ideme zvacsa do nejakej z klubovni alebo konika.

Tak chodíte večer von do Bratislavy ∨ máte rozum? 🙄