Obchodná súkromná akadémia Kremnická - začínajúci september 2025
Ahojte , prihlásila som sa do súkromnej obchodnej akadémie , maturita forma štúdia e-learning teraz v maji takze začínam september 2025 .
Bolo by super keby sa všetci dáme do spoločnej skupiny kde si vieme poradiť atd.
Vytvorila som skupinu na whatsape tak kto by mal záujem páči sa budem rada keď si navzájom pomôžeme podporíme sa alebo si zanadavame :D
https://chat.whatsapp.com/BvRd8L8XqYNIL4N4xVKeGs
Názov je OA 2025
@niki559 Ahoj, ja este stale vaham, este som neposlala prihlasku, trosku sa bojim ci to zvladnem, aj ked nie som hlupa to nie, len predsa….ked sa rozhodnem, rada sa pridam na watsapp😊
@becyn97 ja mam 30 rokov čerstvých a tiež som váhala aj som sa pýtala a povedali že sa to dá . A koľko ľudí si dorába , tiež mám rešpekt a nie som šprt ale zasa poznam veľa ľudí co to dali , tak keď sa rozhodneš budem rada keď sa pridas 🙂
Nebojte sa kočky, presne takí ľudia tam chodia. Majú rodiny a deti a minimum času... smelo do toho
Baby neviete ci sa da prihlasit iba do septembra alebo aj niekedy v januari? Joooj este stale vaham, tiez mam velky respekt, odkedy som na materskej ja na vsetko zabudnem moja memoria je katastrofalna neviem ako sa bude ucit🙈😁
@niki559 ahoj. Dala si sa na to?

@niki559 Ahoj, ja este stale vaham, este som neposlala prihlasku, trosku sa bojim ci to zvladnem, aj ked nie som hlupa to nie, len predsa….ked sa rozhodnem, rada sa pridam na watsapp😊