Obvodný lekár v Bratislave, ktorý príjme poistenca EÚ
Vedeli by ste mi prosim odporucit normalneho obvodaka v BA, ktory nema problem s poistencom EU, mam rakusku zdravotnu poistovnu - vypomocna na SK je Dovera, este pocas materskej som za zaevidovala v praktickej ambulancii, tam ma ale po nastupe do prace vyradili (udajne maju v podmienkach uvedene, ze eviduju len poistencov slovenskych poistovni o com som uprimne netusila, ani mi nezavolali, zistila som to nahodou kdd som potrebovala od Dr recept), volala som do Dovery kde mi pani na linke povedala, ze je to riadny nezmysel stanovit si taketo podmienky, kazdopadne potrebujem sa zaevidovat u ineho Dr., ktory s tym problem nema, velka vdaka!
@nickpick Pani v poistovni bola za mudru. 🙄Vacsina Slovakov pracujucich v zahranici, si platia dobrovolne zdravotne poistenie na SK, aby mohli byt osetreni lekarmi u nas. Hlavne si uvedom, ze ti bude poskytnuta iba zakladna starostlivost, napr u zubara si doplatis ovela viacej ako keby si bola poistencom v SR. Rataj s 80E mesacne za poistenie.
Skus dr. Hlavateho na Poliklinike Mýtna. Ked som k nemu chodila tak braval aj cudzincov takze s týmto nemal mat problem.

@nickpick Je to iba na rozhodnuti lekara a vies preco? Tyka sa to administrativy a nasledneho preplacania ukonov. Skus zavolat a opytat sa, ktory lekar poskytuje tuto sluzbu. V poistovni to budu vediet.