icon

Odporúčania na dobrého psychiatra v Bratislave

katrin3588
17. máj 2025

Dobrý deň,chcela by som Vás poprosiť o nejaké odporúčanie na dobrého psychiatra/psychiatričky v Ba. Navštívila som už 3 a som už zúfalá,absolútne žiadny záujem pomôcť,len zobrať peniaze. Mám dieťa a potrebujem fungovať. Nemám problém si zaplatiť,ale nech vidím aj výsledok 😏 Mám nasadené AD, popri tom by som prijala efektívnu psychoterapiu,prípadne ako ďalej pokračovať s liekmi atď... ďakujem za každé odporúčanie 🙏

evkamotka
17. máj 2025

Tak s psychoterapiou vies zacat hned, u psychoterapeuta. To nie je psychiater

katrin3588
autor
17. máj 2025
@evkamotka

Tak s psychoterapiou vies zacat hned, u psychoterapeuta. To nie je psychiater

@evkamotka potrebujem aj skonzultovať liečbu,nastaviť ďalší postup liečby a pridaných liekov. To psychoterapeut tuším nerieši.

nikussss
17. máj 2025
@katrin3588

@evkamotka potrebujem aj skonzultovať liečbu,nastaviť ďalší postup liečby a pridaných liekov. To psychoterapeut tuším nerieši.

@katrin3588 tusis zle. Dobrý psychoterapeut sa ta spyta, co beries, a vie s tou informáciou pracovat. Psychiatri hlavne predpisujú lieky.

evkamotka
18. máj 2025
@katrin3588

@katrin3588 chodim k psychoterapeutovi a vzdy sa zaujima aj o lieky. Samozrejme to co popisujes ma na starosti dr, to ale neznamená, ze zatial nemozes chodit k terapeutovi. Kym zozenies a dockas sa terminu u psychiatra, mozes zacat s efektívnou psychoterapiou. Tie dve veci sa doplnaju, nie vylucuju ;)

katrin3588
autor
18. máj 2025

Ďakujem pekne za Vaše názory a skúsenosti. Pohľadám na nete nejakého overeného psychoterapeuta a skúsim to týmto smerom 😊 niekedy mám pocit,že potrebujem zvýšiť dávku AD inokedy nie. Občas mávam strach,ale neviem z čoho 🤷‍♀️ je pravda že počas MS alebo na konci mávam stavy horšie,nepokoj,nervozita ale aj napriek AD by to si myslím nemalo byť. Snažím sa hlavu zamestnať ako sa dá,prechádzky,rodina,priatelia,robota no niekedy je to silnejšie a proste sa na pár dní opustím 😏 všetky výsledky od lekárok ok. Od štítnej po gyn.kardio,gastro. Proste som zdravá ako ryba. Tak neviem už. Asi možno tie terapie budu vhodnou liečbou popri AD.

jednorozec007
20. máj 2025
@katrin3588

Ďakujem pekne za Vaše názory a skúsenosti. Pohľadám na nete nejakého overeného psychoterapeuta a skúsim to týmto smerom 😊 niekedy mám pocit,že potrebujem zvýšiť dávku AD inokedy nie. Občas mávam strach,ale neviem z čoho 🤷‍♀️ je pravda že počas MS alebo na konci mávam stavy horšie,nepokoj,nervozita ale aj napriek AD by to si myslím nemalo byť. Snažím sa hlavu zamestnať ako sa dá,prechádzky,rodina,priatelia,robota no niekedy je to silnejšie a proste sa na pár dní opustím 😏 všetky výsledky od lekárok ok. Od štítnej po gyn.kardio,gastro. Proste som zdravá ako ryba. Tak neviem už. Asi možno tie terapie budu vhodnou liečbou popri AD.

@katrin3588 skus sa pozrieť na stránku AT sanatórium v Bratislave.Funguju aj ambulantne a majú veľmi dobre výsledky.Je to tam prepojené ze majú psychiatrov, psychoterapeutou a myslím ze aj psychológov a majú široké portfólio diagnóz (od závislosti cez biorlarne poruchy, maniodepresiu, depresiu atď.)