icon

Odporúčania na dobrého psychológa v Bratislave

19. okt 2025

Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť dobrého psychológa v BA? Mám extrémne úzkosti (napr. keď moje dieta má iba soplíky a raz povie že boli ho noha, som schopná týždeň nespať lebo fakt si myslím že má leukémiu, ja tomu vážne verím počas týchto epizód), v poslednej dobe aj samovražedné myšlienky ma napadajú a možno mám aj problém so závislosťou (v tomto nie som si istá). Potrebujem fakt dobrého psychológa, ďakujem vopred za rady ♥️

doriiis
19. okt 2025

Ak máš myšlienky na samovraždu tak sa môžeš dať hospitalizovať na psychiatrii. Tam sa k tebe psychológ dostane najrýchlejšie

pribinak
19. okt 2025

Ty potrebuješ psychiatra. Nastaviť na lieky a potom si hľadaj psychoterapeuta

autor
19. okt 2025
@pribinak

Ty potrebuješ psychiatra. Nastaviť na lieky a potom si hľadaj psychoterapeuta

@pribinak @doriiis ďakujem za odpoveď. Myslíte si že mi psychológ už nestačí? Bojím sa liekov veľmi 😔

zuzanaete
19. okt 2025

Super, ze chces svoj stav rieist. Obavam sa, ze tu iba psycholog stacit nebude. Odporucam riesit urgentnejsie psychiatra a potom hladat vhodnu terapiu. Drzim palce.

doriiis
19. okt 2025
@anonym_autor

@pribinak @doriiis ďakujem za odpoveď. Myslíte si že mi psychológ už nestačí? Bojím sa liekov veľmi 😔

@anonym_autor ... Liekov sa neboj. Sama vieš, že pomoc potrebujes

pribinak
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor myslím, že podľa popisu potrebuješ psychiatra a lieky sú úplne ok, budeš sa cítiť lepšie

zabka79
19. okt 2025

@anonym_autor
Mudr.Liliana Barczyova da ta to dokopy