Odporúčania na hepatológa pre tehotné v Bratislave
Ahojte, som tehotná a vyšli mi zlé pečeňové testy. Viete mi odporučiť hepatológa v BA a okolí, ktorý by ma zobral? Volala som do Nemocnice sv. Michala, tam neberú, len z rezortu ministerstva vnútra. V Pezinku hepatológiu zrušili. V Ružinove vôbec neberú telefón. Na vstupnom vyšetrení som bola u hepatológa prof. Hrušovského v Mlynskej doline, ktoré stálo 110 eur, čo som zaplatila, lebo som nevedela, čo iné robiť, no s výsledkami sa ozval až o tri týždne, že sú horšie ako tie, čo mi zobrala krv gynekologička týždeň predtým. Odporučil len ďalší odber, žiadne lieky ani nič iné. Hľadám niekoho, kto by ma ako tehotnú zobral a venoval sa mi. Som v 26 tt. Rodiť budem v Boroch, ale na ich stránke som hepatológiu nenašla. Mali ste s týmto skúsenosti počas tehotenstva? Ako ste to riešili?
Skus zavolat este do Thalion...v ruzinove si volala v spravnom case? (Objednávanie na vyšetrenie v utorok a štvrtok v čase od 16 oo - 18 oo.)
Pripadne vyhladat "obycajneho" gastroenterologa, nemusi byt len hepatolog
@silvicka247 ďakujem pekne za radu, o tých tabletkách viem, presne si tiež myslím, že mi to odporučia, no gynekologička mi povedala, že ona mi nemôže nič predpísať, že to musí hepatológ a s tým sa už toľko týždňov naťahujem a teraz zas odporučil len ďalší odber krvi (tiež stojí 60 eur) a žiadne tabletky. Na gynekológii mi hneď na druhý deň zobrali dnes krv, už som k tomu hepatologovi ísť na odber nechcela, výsledky by som mala mať v pondelok, dúfam, že ma nejaký hneď zoberie a predpíšu mi lieky. Predpokladám, že tento, ktorý si spomenula + ešte možno ďalší k tomu.
@sisa_s áno, volala som, niekedy mali aj obsadené. Ďakujem, zapíšem si ten Thalion. Skúsim ešte zavolať aj na Bory, majú tam gastroenterológa, no nemajú tam napísané, že by riešili aj toto. Možno mi poradia, keď tam zavolám a dostanem u nich termín. Ale radšej sa pýtam, keby nie, aby som vedela aj iných riešiť. Už som bola v koncoch, keď som to riešila prvý raz a nikto ma nechcel zobrať až tento za 110 eur
Ahoj, kamoška mala zvýšené, a na hepatológii jej povedali, že toto oni neriešia, odporučili jej prv gastro. Tam ju vyšetrili a poslali na elastografiu pečene, odporučili len zmenu stravy, bola v u nich v sledovaní. Výsledky sa jej upravili nejaký čas po pôrode.
@smoulingirl ja som bola na elastografii pečene u hepatológa, ktorý povedal, že pečeň mám v poriadku a že nemám držať žiadnu diétu, že mám jesť normálne. Pečeňové testy sa mi však postupne zhoršujú.

@jablko13 ahoj ja keď som bola tehotná a mala problém s pečeňovými testami, tak mi doktorka odporučila brať tabletky essentiale 2X denne a upravilo sa mi to. Skús sa jej na to poprípade opýtať, držím palce.