icon

Odporúčania na morfologický ultrazvuk v Bratislave

dadus841
20. feb 2025

Ahojte.Koho odporúčate na morfologický ultrazvuk v Bratislave v 20tt ? A približne aký majú cennik za vyšetrenie.Ďakujem ❤️

katesocka
20. feb 2025

@dadus841 síce 6 rokov dozadu, ale ja som bola u MUDr. Čunderlíka

lelelienka
20. feb 2025

MUDr Holan, špičkový odborník a super prístup, ale treba sa objednať dlho vopred.

ravehami
20. feb 2025

Holan aj za mna! Obe deti mi pozeral, vsetko vysvetluje, ukazuje..ked sa mu nieco nezdalo vzal ma este raz 🙂

dadus841
autor
20. feb 2025

Ďakujem.A koľko sa asi u neho platí ? U pana doktora Holana ? Kebyže nemám vymenní listok?

lelelienka
20. feb 2025

Nasla som to v maile, poradili mi pri objednani si objednat tyzdenne “clenske” do Procare (on je v Centrali) a vramci toho som uz potom nedoplacala a to stalo 33€ ale samozrejme s vymennym listkom. Cize informuj sa ale nebolo to drahe. Bez vymenneho listka podla cennika (toto mi poslali ked som sa objednavala v 2023)
Cenník nadštandardných služieb prenatálnej ambulancie:
Hradené výkony:
1. Základná biometria + NT + morfológia v I. trimestri bez výmenného lístka.......72,00 €
2. S doporučením a výmenným lístkom od odosielajúceho lekára:
morfológia v II. trimestri (orgánová diagnostika) 2D hradené zdravotnou poisťovňou + CD-(len na želanie!)........75,00 €
3. Bez doporučenia a bez výmenného lístku od odosielajúceho lekára: morfológia(orgánová diagnostika) 2D..........................................................................95,00 € morfológia+3D/4D ultrazvuk+CD(lennaželanie!)...........................................125,00€
4. Viacplodová gravidita – gemini
Bez doporučenia a bez výmenného lístku od odosielajúceho lekára:
- morfológia dvojičky (orgánová diagnostika) 2D.....................................160,00 € (95,00 € + 65,00 €) - morfológia dvojičky + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!).. ............190,00 € (125,00€+65,00 €)
5. 2D vyšetrenie plodu + flowmetria v III. Trimestri bez výmenného lístka...............................................................................................................85,00 €
6. Sonografická snímka (na želanie).................................................................7,00 €
7. Vyšetrenie Well-being (pocit pohody, zdravia plodu) od 25. týždňa tehotenstva.....................................................................................................75,00 €

martina214
19. júl 2025

Ahojte ,Boli ste niektorá aj v Ružinove nemocnici?
Ďakujem

katka317
19. júl 2025

@dadus841 odporúčam prenatalgyncare.sk , skus pozrieť na stránke, majú to tam skvelé popísané cele a Dr.Semivan je tiež jeden z mála certifikovaných ultrazvukarov na slovensku