Odporúčania na morfologický ultrazvuk v Bratislave
Ahojte.Koho odporúčate na morfologický ultrazvuk v Bratislave v 20tt ? A približne aký majú cennik za vyšetrenie.Ďakujem ❤️
MUDr Holan, špičkový odborník a super prístup, ale treba sa objednať dlho vopred.
Holan aj za mna! Obe deti mi pozeral, vsetko vysvetluje, ukazuje..ked sa mu nieco nezdalo vzal ma este raz 🙂
Ďakujem.A koľko sa asi u neho platí ? U pana doktora Holana ? Kebyže nemám vymenní listok?
Nasla som to v maile, poradili mi pri objednani si objednat tyzdenne “clenske” do Procare (on je v Centrali) a vramci toho som uz potom nedoplacala a to stalo 33€ ale samozrejme s vymennym listkom. Cize informuj sa ale nebolo to drahe. Bez vymenneho listka podla cennika (toto mi poslali ked som sa objednavala v 2023)
Cenník nadštandardných služieb prenatálnej ambulancie:
Hradené výkony:
1. Základná biometria + NT + morfológia v I. trimestri bez výmenného lístka.......72,00 €
2. S doporučením a výmenným lístkom od odosielajúceho lekára:
morfológia v II. trimestri (orgánová diagnostika) 2D hradené zdravotnou poisťovňou + CD-(len na želanie!)........75,00 €
3. Bez doporučenia a bez výmenného lístku od odosielajúceho lekára: morfológia(orgánová diagnostika) 2D..........................................................................95,00 € morfológia+3D/4D ultrazvuk+CD(lennaželanie!)...........................................125,00€
4. Viacplodová gravidita – gemini
Bez doporučenia a bez výmenného lístku od odosielajúceho lekára:
- morfológia dvojičky (orgánová diagnostika) 2D.....................................160,00 € (95,00 € + 65,00 €) - morfológia dvojičky + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!).. ............190,00 € (125,00€+65,00 €)
5. 2D vyšetrenie plodu + flowmetria v III. Trimestri bez výmenného lístka...............................................................................................................85,00 €
6. Sonografická snímka (na želanie).................................................................7,00 €
7. Vyšetrenie Well-being (pocit pohody, zdravia plodu) od 25. týždňa tehotenstva.....................................................................................................75,00 €
Ahojte ,Boli ste niektorá aj v Ružinove nemocnici?
Ďakujem

@dadus841 síce 6 rokov dozadu, ale ja som bola u MUDr. Čunderlíka