Odporúčania na štátne škôlky v Biskupiciach a Vrakuni
Dnes o 12:20
Ktore statne skolky v tejto lokalite odporucate? Hlavne co sa tyka pristupu uciteliek k detom? Dakujem.
@anonym_autor ja mam skusenost s Estonskou 7 a sme spokojni.sice sa menili ucitelky,ale mam teraz pocit,ze je to celkom stabilne (ked neratame nejake PNky) a deti idu aj dobre pripravene na skolu..ucitelky sa naozaj snazia,nieje tam asi ziadna co by som povedala,ze tam nema co robit.maju vela kruzkov na vyber ,aj aktivit (divadielka,vylety,chodia im tam ukazovat rozne zvieratka ...) pod estonsku 7 patri aj estonska 3 a podzahradna a tiez si ostatni rodicia chvalia.

Moja jedna dcéra chodila na Linzbothovu , druhá na Kaméliovú . Čo sa týka učiteliek aj na jednej aj druhej boli a určite stále aj sú učiteľky, ktoré sú v pohode a také , ktoré by robiť s deťmi vôbec nemali . Na Linzbothovej mi ale veľmi vadilo , že každý rok tam miešali deti , nemali vôbec rovnakých spolužiakov ako predchádzajúci rok . Každý rok bola dcéra v inej triede a len žobrali , aby sme zas prispeli na nový koberec , malovku , vynovenie skriniek, hračiek a čo ja viem čo , lebo to čo sme nakúpili rok predtým ostalo v triede , do ktorej moja dcéra zrazu už nepatrila . Neznášala som celé fungovanie danej školky . Na Kameliovej sa nič také nedialo .