icon

Odporúčania na zubárov v Bratislave

an1abella
20. aug 2025

Dobrý deň/ahojte,

mohla by som poprosiť o radu - super zubár/zubárka v Bratislave? Nič predražené, výborny prístup a dostupné termíny. Možno overené niečo z vlastnej skúsenosti.

Ďakujem vopred.

alizea
20. aug 2025

@an1abella Ja ti z vlastnej vynikajúcej skúsenosti odporúčam DENTAL CENTRUM DOBEŠ. (Kramáre, Vlárska 13 ).Nie sú práve najlacnejší, ale mne konkrétne MUDr. Dobeš zachránil zuby, ktoré mi iní zubári odporúčali dať si vytrhnúť. Chodím tam už vyše 10 rokov, je tam aj stomatochirugia, kde mi robili resekciu (MUDr. Novotňáková), a to tiež dopadlo výborne. Na termín k MUDr. Dobešovi sa síce čaká asi 3 mesiace, ale určite sa to vyplatí. Je to skutočne čestný zubár, ktorý si "nevymýšľa" kazy a čo si ja veľmi cením, že so žiadnym u neho ošetrovaným zubom nemám ani po vyše 10 rokoch žiadny problém. Takže ti radím ísť k nemu alebo k Dr. Novotňákovej, ona okrem chirurgie robí aj ako zubárka. Tým ďalším zubárkam, ktoré na tejto klinike pracujú, by som sa radšej vyhla.

21barborka21
20. aug 2025

@an1abella MDDr. Korenačka, Dentalcentrum Paracelsi

12_lucita
21. aug 2025

@an1abella My sme spokojni v Opident Petrzalka, objednavanie online na presny cas, super pristup, dobre odvedena robota. Ale teda lacni nie su :(