icon

Odporúčania pre autoškoly v Bratislave a okolí

15. jan 2025

Ahojte, vedel by mi niekto odporučiť autoškolu ideálne v Petržalke/Ružinove/Novom Meste?
Hlavne aby tam boli profesionálni inštruktori (nie nervózni, alebo "vtipní"), a aby bola dostatočne veľká na to, aby sa bez problémov dali naplánovať jazdy aj hodiny teórie.
Ďakujem.

guudy
15. jan 2025

Odporucam Autino. Neviem co presne myslis pod bezproblemove planovanie terminov. Teoria ak je skupinova, tak mas dane casy (podvecer). Jazdy si clovek poanuje individualne s instruktorom.

janka2501
15. jan 2025

Skus Autoskola Prestige su v Ruzinove

autor
15. jan 2025

@guudy Myslela som to tak, že v malých autoškolách je málo inštruktorov alebo áut, a keď si chceš naplánovať termín, tak je už obsadený ostatnými študentami, takže tie jazdy si vieš dať tak maximálne 1x za týždeň, prípadne aj menej, alebo zostávajú len termíny doobeda a pod. A začiatok výučby teórie je tiež len možno 1-2x do roka, takže to tiež aby bolo častejšie - nie že premeškám turnus a ďalší je o rok. V tom Autino vieš odporučiť aj konkrétneho inštruktora?

gejb
15. jan 2025

Fortunka, neviem ako je to s výučbou ale inštruktor je výborný.

guudy
15. jan 2025

Dcera si aktualne robi vodicak u nich. Kurzy otvaraju cca raz mesacne. Teraz boli sviatky, ale inak ma jazdy v priemere 1-2 x za tyzden. Konkretneho instruktora ti neodporucim, dcera si robi vodicak na automat a tam su len dvaja. Ona jazdi s inatruktorkou a je spokojna. Kazdopadne, mame dost pozitivnych referencii vseobecne na autoskolu, instruktorov by som sa teda nebala. Jedine, co bolo trosku krkolomne bola komunikacia s recepciou, nez zacal kurz. Odvtedy nie je problem. Jazdia aj vez vikendy, tie terminy sa samozrejme minaju rychlejsie.

deanka123
15. jan 2025

Ahoj, ja odporúčam autoškolu Profit sú síce v Rači ale autoškola super tak ako i struktori tak aj výučba, mali sme 2 krát do týždna toeriu na ktorú sme sa napojili z pohodlia domova cez Pc samozrejme ten kto chcel mohol prísť aj osobne a co sa týka jázd tká nikdy nebol problém stále sme sa vedeli dohodnúť na jazdách ci už cez víkendy alebo cez týždeň keďže chodím do práce vedeli sa mi stále prispôsobiť a dokonca po mňa insktruktor chodil až do MA z Bratislavy. Takže za mňa veľká spokojnosť pripravili nás na skúšky dokonale ci už na testy alebo jazdy. Vodičak som mala tuším za 3 mesiace spraveny.