Odporúčania pre autoškoly v Bratislave a okolí
Ahojte, vedel by mi niekto odporučiť autoškolu ideálne v Petržalke/Ružinove/Novom Meste?
Hlavne aby tam boli profesionálni inštruktori (nie nervózni, alebo "vtipní"), a aby bola dostatočne veľká na to, aby sa bez problémov dali naplánovať jazdy aj hodiny teórie.
Ďakujem.
Skus Autoskola Prestige su v Ruzinove
@guudy Myslela som to tak, že v malých autoškolách je málo inštruktorov alebo áut, a keď si chceš naplánovať termín, tak je už obsadený ostatnými študentami, takže tie jazdy si vieš dať tak maximálne 1x za týždeň, prípadne aj menej, alebo zostávajú len termíny doobeda a pod. A začiatok výučby teórie je tiež len možno 1-2x do roka, takže to tiež aby bolo častejšie - nie že premeškám turnus a ďalší je o rok. V tom Autino vieš odporučiť aj konkrétneho inštruktora?
Fortunka, neviem ako je to s výučbou ale inštruktor je výborný.
Dcera si aktualne robi vodicak u nich. Kurzy otvaraju cca raz mesacne. Teraz boli sviatky, ale inak ma jazdy v priemere 1-2 x za tyzden. Konkretneho instruktora ti neodporucim, dcera si robi vodicak na automat a tam su len dvaja. Ona jazdi s inatruktorkou a je spokojna. Kazdopadne, mame dost pozitivnych referencii vseobecne na autoskolu, instruktorov by som sa teda nebala. Jedine, co bolo trosku krkolomne bola komunikacia s recepciou, nez zacal kurz. Odvtedy nie je problem. Jazdia aj vez vikendy, tie terminy sa samozrejme minaju rychlejsie.
Ahoj, ja odporúčam autoškolu Profit sú síce v Rači ale autoškola super tak ako i struktori tak aj výučba, mali sme 2 krát do týždna toeriu na ktorú sme sa napojili z pohodlia domova cez Pc samozrejme ten kto chcel mohol prísť aj osobne a co sa týka jázd tká nikdy nebol problém stále sme sa vedeli dohodnúť na jazdách ci už cez víkendy alebo cez týždeň keďže chodím do práce vedeli sa mi stále prispôsobiť a dokonca po mňa insktruktor chodil až do MA z Bratislavy. Takže za mňa veľká spokojnosť pripravili nás na skúšky dokonale ci už na testy alebo jazdy. Vodičak som mala tuším za 3 mesiace spraveny.

Odporucam Autino. Neviem co presne myslis pod bezproblemove planovanie terminov. Teoria ak je skupinova, tak mas dane casy (podvecer). Jazdy si clovek poanuje individualne s instruktorom.