icon

Odporúčanie na čestného zubára v Bratislave

sellycka13
14. júl 2025

Dobrý deň prosím poraďte v Bratislave najmä čestného zubára,nakoľko musím súrne zmeniť. Moja zubárka mi niekoľko krát vŕtala ten istý zub stále tvrdí ako mám kazy a už aj dentálna hygienička povedala,že kazy nemám. Už aj tým,že mi už 4 raz išla vŕtať ten istý zub sa mi to nezdá a mám podozrenie,že to robí len pre zisk,že stále nachádza nejaké kazy plus teda aj vŕtala dookola ten istý zub.

laurinka27
14. júl 2025

Keď čestného, tak odporúčam hľadať takého, čo nemá 56 rokov a nevlastní kliniku s manželkou. 🫢

anonym_0c3f31
14. júl 2025

Ja by som sa ti pozrel na zúbky,len nie som zubar😂😂😂

ktobytobolpovedal
14. júl 2025

Ja odporucam AA dent, mudr.Andrejcova

wetsel
3. sep 2025

Tak toto vyzerá, že ma v najbližších mesiacoch čaká vyriešiť. Mali by sme sa totiž podľa plánov presťahovať do konca roka, a budem zháňať asi všetkých lekárov, nielen pre seba ale aj pre deti. Viete mi poradiť okrem zubára pre dospelých aj pre deti?

ktobytobolpovedal
3. sep 2025
@wetsel

Tak toto vyzerá, že ma v najbližších mesiacoch čaká vyriešiť. Mali by sme sa totiž podľa plánov presťahovať do konca roka, a budem zháňať asi všetkých lekárov, nielen pre seba ale aj pre deti. Viete mi poradiť okrem zubára pre dospelých aj pre deti?

@wetsel ja chodim aj s detmi k mudr.Andrejcovej

hapkova
8. sep 2025

@wetsel my sme sa rozhodli dochadzat do bratislavy. nie je to z trencina az tak daleko, a vobec nelutujeme to cestovanie. vzdy si to spojime s nejakym vyletom alebo nakupmi. chvilu to trvalo kym som natrafila na kvalitneho zubara, ktory sa mi dokazal venovat a nemala som pocit, ze len rychlo urobi, co ma a zhrabne nemale peniaze. s muzom sme si vybrali kliniku smart dental, chodime tam bez dcery. rozhodli sme sa tak, ze to bude akoby nase rande.

kamlicek
9. sep 2025

Dneska najst cestneho zubara je teda problem. Mam pocit, ze vsade chcu na ludoch len zarobit. Ja sama som menila uz asi 3x lekara, kym som sa dostala k niekomu, komu sa da verit, ze mu nejde len o peniaze ale hlavne o zdravie. Kde viem, na com som, a kde ten pristup je ludsky. Kiezby som si nasla aj inych lekarov s takym pristupom.

dubraska
11. sep 2025

ja keď mám ísť lekárom, tak týždeň nespím. úplne to neznášam, hlavne keď idem len na preventívku niekam a musím čakať do poradia, lebo veď nevadí, že je čakáreň plná chorých ľudí a ja zdravá medzi nimi...

wetsel
17. sep 2025

@hapkova super nápad. Tak si aspoň chvíľu ukradnete pre seba.
@kamlicek preto radšej takto zisťujem, kto je aký, lebo nie je nad to, mať odporúčanie z osobnej skúsenosti a nie len z reklám na internete. A hlavne keď sa bavíme o zubárovi, čo všetci vieme, aké je dnes finančne náročné, ak ide o nejaké zákroky.

wetsel
17. sep 2025

@dubraska u mňa to nie je až také hrozné, že by som nespala, ale tak neteším sa na to vôbec. A duplom nie, keď idem k tým detským, to je katastrofa v tých čakárňach. Ak náhodou nie je krik a plač, tak určite je nejaká šarvátka medzi deťmi alebo dokonca mamičkami...

dubraska
19. sep 2025

@wetsel no to ani nehovor, akože len raz som bola so sestrou takto u detského lekára. to som teda ešte nezažila, čo robili deti v čakárni. boli ako odtrhnuté z reťaze. a mamičky to mali totálne na háku. predtým som sa čudovala, keď mi sestra vravela, že to je na prášky, keď tam má ísť.

hapkova
23. sep 2025

@wetsel presne sme to tak aj my ponali, nachvilu sami, mimo domu, mimo starosti. zmena prostredia je super.
@dubraska tak to si musela byt riadne prekvapena 😀 ja to dobre poznam, uz som si myslela, ze ma nic neprekvapi, ale stale sa sem-tam objavi nejaky skvost. takze hned, ako prideme domov, mavam vacsinou vecer migrenu 😀

flofli
1. okt 2025

@dubraska tiez som takto uz velakrat ochorela, proste len od niekoho z cakarne, to sa nezda, ale rychlo na teba prejdu bacily...nemam vacsich nervov ako ked pride do cakarne kaslajuci. chapem, ze ide k obvodnemu, ale u zubara v takom stave nema co robit.

kamlicek
2. okt 2025

@wetsel veru, nie je nad osobne skusenosti. Hlavne, ked si niekto dava este robit aj podobne zakroky, tak aspon vies co mozes caka. Aj aky pristup aj cenovo priblizne. Hoci moj doktor ma uplne v tomto jasno, vsetko narovinu a zrozumitelne povie, aj co sa stavu chrupu tyka aj financne.

win_gi
2. okt 2025

Podla mna je zaklad, aby ti zubar povedal narovinu, co a ako. Ja som mala predtym taku, co len kyvala hlavou, usmievala sa a potom mi povedala sumu a skoro som odpadla 😅 Teraz som uz vymenila a je to uplne iny pocit, ked vies dopredu s cim ratat a preco ti vlastne ide robit ten a ten zakrok. Komunikacia je aj tu fakt dolezita.

wetsel
6. okt 2025

@win_gi presne tohoto sa aj ja obávam. Nejde vôbec o malé sumy, keď ma asi čaká rozsiahlejší zákrok. Takže by som rada vedela, ako veľmi ma to bude bolieť 😂 Ale aj celkový prístup, proste veď nech viem, čo sa bude diať. Aby som nebola prekvapená, koľko sa tam nabehám.

tapala
6. okt 2025

@wetsel no nejde len o to behanie, ale ten pristup niektorych doktorov..to je hnus, normalne clovek uvazuje, ze si najde niekoho ineho, aj ked to nie je velakrat uplne jednoduche. ako ked som ja chodila na strojcek a pytala som sa zubarky, co mi prave v ustach robi a jej odpoved bola, ze to nie je moja starost a ona tam nie je od toho, aby vysvetlovala, nie je predsa ucitelka. 🙈 hroza.

dubraska
8. okt 2025

@flofli presne toto tvrdím aj ja. akože u obvodného lekára ok, veď treba ísť, ak je človek chorý, ale také rehabilitácie, zubár, očné, to by mali byť čakárne, kde sa človek nemá nakaziť, aj keď ide o lekárov.

flofli
8. okt 2025

@tapala uz by ma tam viacej nebolo. aj keby mam dalej dochadzat...katastrofa pristup niektorych zubarov...

dubraska
16. okt 2025

@flofli ja by som jej aj namieste povedala, nie že by ma už viacej nevidela, ale by som sa nedala. však predsa sú to moje zuby, moje zdravie a veľakrát si za to dokonca platím. takže ma určite zaujíma, čo mi ide robiť.

tapala
16. okt 2025

@dubraska neboj sa, ja som sa nedala 😀 akurat, ze odist som nemohla, lebo najst niekoho schopneho v blizkom okoli bolo vtedy nerealne.

wetsel
21. okt 2025

@tapala dúfam, že si teda odtiaľ už odišla. Toto by som ja tak ľahko nerozdýchala, a potom veru ani pani zubárka 😂 Ja som sa nakoniec objednala na kliniku Smart Dental, tak som celkom zvedavá ako to bude prebiehať.

jana19877
21. okt 2025

@wetsel Ako sa tam prosím ťa objednáva? Dá sa aj online? Berú stále?