icon

Odporúčanie na detského nefrológa v Bratislave

pattersonm
9. jan 2025

Dobrý deň,
Vedeli by ste odporučiť detského nefrológa v Bratislave, kde vezmú aj bez výmenného lístka? Rada by som dala skontrolovať obličky sonom. Ak by ste aj vedeli poradiť, koľko sa zvyčajne platí.
Ďakujem

ada12345
10. jan 2025

Sono obliciek bez vymenneho listka vam spravia v Ivanke pri Dunaji - Medisim. Bola som tam uz viackrat s detmi.

123llenkaa
10. jan 2025

@pattersonm
my chodime sem

myslim si ze každá ambulancia sa dá navštíviť ako samoplatca

Nefrologická ambulancia, MUDr. Viktor Jankó, Bratislava-Dúbravka, (Impax Trading spol. s r. o.)

ale určite odporúčam zo skúseností ...maju veľmi pekný prístup k malym deťom, žiadne preplnené čakárne

ada12345
10. jan 2025

@123llenkaa Neviem ci Mudr. Janko berie novych pacientov (naposledy som pocula, ze uz neberie) a pochybujem, ze bez vymenneho listka. On ma toho tolko a hlavne tazsie pripady, ze nema cas robit sono len tak, pre istotu, ak nema VL od pediatra. Na obyc. kontrolu obliciek sonom staci ist na sono, netreba hned nefrologa. A aj to sono deti bez VL nerobia skoro nikde.

janickadr
10. jan 2025

@pattersonm Nefrolog nerobi sono obliciek, to robi rontgenolog. Sono vybavite lahko a hocikde na priamu platbu, detskeho nefrologa na vlastnu ziadost a priamu platbu nezozeniete, tych je ako safranu (a nerobia sono...)...

ada12345
10. jan 2025

@janickadr Niektori robia, napr. Mudr. Janko robi sam sono priamo vo svojej ambulancii pri vysetreni. Ale zrejme je skor vynimka.

pattersonm
autor
11. jan 2025

@janickadr volala som do Interklinik a vraj spravia aj Sono aj bez výmenného lístka. V pôrodnici nám odporučili kontrolu obličiek po 3 mesiacoch, len detská chce ešte počkať, ale ja budem asi kľudnejšia keď pôjdem podľa pôrodnice.

murielaa
13. jan 2025

@pattersonm do Interkliniku chodime aj my a sono tam robia, pracuje tam Mudr. Cervenova, velka profesionalka!

pattersonm
autor
13. jan 2025

@murielaa ďakujem pekne ☺️