Odporúčanie na detského nefrológa v Bratislave
Dobrý deň,
Vedeli by ste odporučiť detského nefrológa v Bratislave, kde vezmú aj bez výmenného lístka? Rada by som dala skontrolovať obličky sonom. Ak by ste aj vedeli poradiť, koľko sa zvyčajne platí.
Ďakujem
@pattersonm
my chodime sem
myslim si ze každá ambulancia sa dá navštíviť ako samoplatca
Nefrologická ambulancia, MUDr. Viktor Jankó, Bratislava-Dúbravka, (Impax Trading spol. s r. o.)
ale určite odporúčam zo skúseností ...maju veľmi pekný prístup k malym deťom, žiadne preplnené čakárne
@123llenkaa Neviem ci Mudr. Janko berie novych pacientov (naposledy som pocula, ze uz neberie) a pochybujem, ze bez vymenneho listka. On ma toho tolko a hlavne tazsie pripady, ze nema cas robit sono len tak, pre istotu, ak nema VL od pediatra. Na obyc. kontrolu obliciek sonom staci ist na sono, netreba hned nefrologa. A aj to sono deti bez VL nerobia skoro nikde.
@pattersonm Nefrolog nerobi sono obliciek, to robi rontgenolog. Sono vybavite lahko a hocikde na priamu platbu, detskeho nefrologa na vlastnu ziadost a priamu platbu nezozeniete, tych je ako safranu (a nerobia sono...)...
@janickadr volala som do Interklinik a vraj spravia aj Sono aj bez výmenného lístka. V pôrodnici nám odporučili kontrolu obličiek po 3 mesiacoch, len detská chce ešte počkať, ale ja budem asi kľudnejšia keď pôjdem podľa pôrodnice.
@pattersonm do Interkliniku chodime aj my a sono tam robia, pracuje tam Mudr. Cervenova, velka profesionalka!
@murielaa ďakujem pekne ☺️

Sono obliciek bez vymenneho listka vam spravia v Ivanke pri Dunaji - Medisim. Bola som tam uz viackrat s detmi.