icon

Odporúčate chirurga na žlčník v Bratislave?

ivusha_pco
9. nov 2024

Dobrý deň, odporučili by ste mi prosím chirurga v Bratislave, ktorý je profík na operácie žlčníka? Ideálne niekoho v rámci UNB - Antolská, kto urobí dobrú robotu. Prajem si, aby rana bola pekne zošitá a rekonvalescencia trvala čo najkrajšie. Chcem ísť podľa možnosti cestou laparoskopickej cholecystektómie. Ďakujem pekne za info! 🙂

ninazemna
9. nov 2024

@ivusha_pco Napr. Ivan Majeský.

veltraud
9. nov 2024

Mne brali zlcnik na antolskej, ale ozaj netusim meno doktora :D. Za mna to je jedna z jednoduchsich operacii, neviem, ci tam treba "kapacity". Celkovo to trvalo tri dni v nemocke (v stredu som nastupila, vo stvrtok rano ma operovali, v sobotu rano domov), na pn som bola tusim dva tyzdne. Je to uplbe v pohode

8domcatko888
27. jan 2025

@veltraud ahoj prosím ta chcem sa spýtať a koľko si čakala na termín? Maju nadštandardné izby?

veltraud
27. jan 2025

@8domcatko888 ahoj, diagnostikovali ma zaciatkom januara a operovali zaciatkom marca. Ci maju nadstandard neviem, ja som bola sama na izbe. Nastupila som v stredu doobeda, vo stvrok rano ma operovali, potom som bola ko cely den, bez jedla, len som lezala a vacsinu spala. V piatok mi vybralu dren, uz som chodila a v sobotu rano domov. Bol ten marec, ked prisiel covid (prvy pripad u nas bol, ked som bola v nemocke, tak som sa bala, ci ma pustia domov 🙂). Nadstandard som neriesila, bolo to v pohode, teda tu chvilku, co som bola pri zmysloch 🙂

8domcatko888
27. jan 2025

@veltraud ďakujem ja som bola zatial len na sono a teda ze musi von su tam velke kamene a mam aj bolesti, avsak musim iat teraz na chirurgiu s tym a rozmýšľam ze kam to bude najlepsie ist aby ma aj skor vzali

veltraud
27. jan 2025

@8domcatko888 drzim palce. Mna tiez bolievalo brucho, potom som mala mega zachvat a to to rozbehlo, ze som konecne isla k doktorovi 🙂 mala som dva asi 2-3 cm. Vlastme uz je skoro 5 rokov odvtedy a uplne v pohode 🙂. Ani jazvy skoro nevidno.

8domcatko888
27. jan 2025

@veltraud presne tak mam aj ja dva 3cm. No som zvedava ake termíny maju teraz

8domcatko888
29. jan 2025

@veltraud ahoj prosím ta a nevieš tam nejaky kontakt ved ja sa tam nikde neviem dovolať 🤦

veltraud
29. jan 2025

@8domcatko888 joj, to neporadim, tusim som bola osobne

8domcatko888
29. jan 2025

@veltraud jj asi pojdem aj ja sa spýtať 🤦

ivusha_pco
autor
7. mar 2025

@8domcatko888 @veltraud Na vstupné vyšetrenie sa objednáva buď osobne v Poliklinike Antolská na prízemí č. dv. 21 alebo telefonicky 02/ 68 67 2557. Na operáciu vás objednajú osobne počas vyšetrenia, termíny dávajú rýchlo, mňa operovali 2 týždne od objednania 🙂 Bola som mega spokojná s celou hospitalizáciou, momentálne sa rekonštruuje ženské oddelenie chirurgickej kliniky, tak možno budú mať čoskoro aj nadštandardné izby 🙂 v prípade otázok sa pýtajte, operovali ma v novembri 2024

8domcatko888
7. mar 2025

@ivusha_pco ďakujem uz mam po v inej nemocnici

canany
22. sep 2025
@8domcatko888

@ivusha_pco ďakujem uz mam po v inej nemocnici

@8domcatko888 dobry den, mozem sa spytat, kde ste boli a ci ste boli spokojna?

8domcatko888
23. sep 2025
@canany

@8domcatko888 dobry den, mozem sa spytat, kde ste boli a ci ste boli spokojna?

@canany nakoniec v Skalici. ohladne operácie ano, vsetko prebehlo dobre. na oddeleni som mala nadštandardnú izbu, avsak pristup sestričiek sa mi ani trocha nepáčil

monymoni
10. feb 2026

Ahojte môžem sa spýtať vy ste prisli k chirurgovi a ešte ste konzultovali operaciu alebo hneď riešili termín operácie?