Odporučte štátneho ortopéda v Bratislave
Ahojte, prosím odporúčte mi nejakého štátneho ortopéda v Bratislave, ktorý ma zmluvu s Dôverou. Už som mal v minulosti skúsenosti so súkromnými, kde som dal 40 eur za vyšetrenie a stalo to za prd, odbil ma. Takže preto som sa rozhodol hladať štátneho, kde nebudem musieť platiť za vyšetrenie.
Len pre ujasnenie, mám zle držanie tela a na 100% aj skoliózu, ale nemám to na papieri. Predpokladám teda, že ortopéd by mal byť prvá volba. Samozrejme predtým si zájdem po výmenný lístok k obvodnej, logicky ....
Vopred vďaka za rady a pomoc 🙂
Presne ako píše kocka vyššie . Možno to skus v tom snope ale to sú estremne cakacky . Ja som bola dvakrát s dcérou u mudr gerincovej zaplatíš jej 25 eur za jeden a pól minuty vyšetrenia ale termín máš prakticky hneď . Aby som ale nekrivdila u nás sa chvalabohu problém nedokázal tak kaslat tých 50 Eur. Vyskúšaj zavolaj
Tá gerincova je tiež v snope ale zaplatíš a máš hneď termín
U kazdeho ortopeda si zaplatis, a tych 40€ je este z tych nizsich poplatkov.
V SNOPe je momentalne cakacia doba na vysetrenie 6-9 mesiacov.
@dominelly ahoj. S volanim do SNOPU drzim palce. Nedvihaju. Ale mejlom odpisu takmer hned. Dr.si mozes vybrat alebo ti daju. Ak chces termin volaju to s vyberom Dr.tak je to 15e. Vtedy ides na cas ktory ti dali. Alebo teda bez a sadnes pockas — objednavaci cas je cca.
A neviem ci uz beru novych . Koncom min.roka uz nebrali. Drzim palce.
prosim vas, to fakt v Ba nie je nikto neplateny? Som z BB, kde clovek ide do nemocnice a nemá problem po objednani ist k statnemu ortopedovi do ambulancie. To akoze v celej Ba nikto taky nie je? Tie mam skusenost, ze som dala 50 eur, aby mi Dr. povedal, ze mi nevie pomôcť, lebo take operacie nevykonáva, akoze fakt pomoc.
Môžte ísť aj sem, ortopéd pre deti aj pre dospelých, pracoval v ŠNOPe, ale teraz robí na kramároch na Vlárskej. Ja som dostala termín do 2 týždňov a neplatí sa, všetko je preplácané poisťovňou. Za mňa super ortopéd, som spokojná.
https://sportmed.sk/mudr-jaroslav-olexik/

Štátny ortopéd už neexistuje…….
Skús SNOP na Záhradníckej ul., ale sú tam pomerne dlhé cakacky