icon

Odpustia mi pokutu za nesprávne parkovanie v Karlovej Vsi?

skullfi
8. aug 2025

Zdravim, chcem sa opytat, omylom som zle v karlovej vsi v ba na mieste pre rezidentov. Mal som kupeny aj listok na parkovanie, len som si neuvedomil, ze su niektore miesta len pre rezidentov. Je mozne ze mi to pri moznej pokute zohladnia? Dakujem.

lucik194
8. aug 2025

nie nezohladnia, teda nezvyknu (iba ak bol nejaky vypadok online, si socialny pripad, znacku ukradli, nefungovala aplikacia.....)

pokuta je okolo 80€, ak ju zaplatis do 15 dni je to len okolo 55e

Ak nesúhlasíš s pokutou môžeš podať odvolanie s vysvetlenim. tusim tiez do 15 dni od kedy Ti ju dorucia

maris5
8. aug 2025

Pokuta za Pass mas hned vylepeny oranzovy listok na okne.
Ak si zaparkoval niekde nespravne riesi to mestska policia a pokuta ti pride o 2 mesiace.

skullfi
autor
8. aug 2025

No pekne. Aspon viem koho v dalsich volbach nebudem volit. Je to chore, najma ked si vezmem ze tam mam stale trvale bydlisko a aj som zaplatil za to parkovne. A ten listok nebol oranzovy ale cerveny.

janai1
8. aug 2025
@skullfi

No pekne. Aspon viem koho v dalsich volbach nebudem volit. Je to chore, najma ked si vezmem ze tam mam stale trvale bydlisko a aj som zaplatil za to parkovne. A ten listok nebol oranzovy ale cerveny.

@skullfi tak keď si si zaplatil parkovne mal si zaparkovať na mieste na ktoré sa to vzťahuje.
Nesleduješ značky ale paas za to môže ? OK... hlavne, že rezidenčné parkovanie nemá nič s paas a bolo spustené už v roku 2017 (? cca).
Keď tam máš trvalý pobyt mohol si si vybaviť rezidenčnú nálepku a nemusel by si tu prskať za svoju neschopnosť

skullfi
autor
8. aug 2025
@janai1

@skullfi tak keď si si zaplatil parkovne mal si zaparkovať na mieste na ktoré sa to vzťahuje.
Nesleduješ značky ale paas za to môže ? OK... hlavne, že rezidenčné parkovanie nemá nič s paas a bolo spustené už v roku 2017 (? cca).
Keď tam máš trvalý pobyt mohol si si vybaviť rezidenčnú nálepku a nemusel by si tu prskať za svoju neschopnosť

@janai1 je to tam dlhsie. A ludi, ktori su mudri ako radio mam najradsej.

chrobak7
8. aug 2025
@skullfi

@skullfi " Aspon viem koho v dalsich volbach nebudem volit"

A koho nebudeš voliť? Kto za to podľa teba môže?

A nezohľadnia to. Zle bolo zaparkované, tak dajú pokutu.

zuzzzka8
8. aug 2025

oranzova nalepka nemusi byt hned pokuta z PAAS, vzdy sa to riesi este dalej. ak ale to bola v tomto pripade cervena nalepka, tak to vyzera na pokutu od mestkacov.
inac ja toto nepochopim, zony su delene a napriklad v karlovke na miestach rezidentov mozu stat IBA rezidenti (v inej casti zas iba ti z tej casti). to len rada do buducna, ze tam nepomoze ziadne zakupenie si listka...
prajem uprimne vela stastia, nie som za rozdavanie pokut. ale zase bolo treba nastolit poriadok aspon nejaky, vsetci sa len stazuju, ale realne sa globalne vyhoviet neda nikomu, nech by sa volil Jozko, Ferko, taky ci onaky,...furt ludia budu pindat na nejake nastavenia

janai1
9. aug 2025
@skullfi

@skullfi no vidíš, takže vieš o tom, že tá zóna tam je ale aj tak za svoju nevšímavost ides obviňovať iných... Smiešné

milanemila
9. aug 2025
@skullfi

@skullfi co je chore na tom, ze porusis pravidla a dostanes pokutu? :D ludia mudri ako radio vedia zaparkovat bez pokuty, odporucam 😜

anonym_96c4ed
9. aug 2025
@skullfi

@skullfi tak ty budeš určite z tých "najmúdrejších", hlavne za svoju neschopnosť a nevedomosť obviňovať druhých a ešte ťahať do toho politiku 😃😃 tak ti treba, za také reči ťa ľutovať nebudem.

anonym_5dcf2f
9. aug 2025

@skullfi ak tam pojdes a budes slusny, tak ver mi,ze je moznost,ze nebudes platit nič alebo max 10€. Urvite sa neodvolavaj, pojdes na inspektorat a si akurat vyrobus problem.