icon

Optika v Bratislave, kde poradia s okuliarmi pre teenagery

17. jan 2024

Kedze potrebujem pre tinedzerku prvykrat okuliare, ale nechce ich ani za svet nosit, potrebujem optiku, kde budu trpezlivi, ale maju aj vyborny vkus a vedia poradit, co dcere sekne. Kde v BA poradite taku? Pozerala som stare temy, aj recenzie v googli, ale este aj vas nazor by som rada. Na Strecnianskej je iba detska? A co ta Grosslingova? Mate niekto skusenosti?

deedol
17. jan 2024

prestige na radlinskeho.
neodporucam velmi siete optik, tam vam na vsetko povedia, ze sa to dcere hodi (cest vynimkam).

petamich
17. jan 2024

ja odporucam AD vo Vrakuni, https://www.ad-optika.sk/ da sa objednat online, ja mam obrovsky problem vybrat si okuliare, zial vela sa mi ich nehodi a pani opticka bola perfektna, trpezliva, skusali sme vela atd.

autor
17. jan 2024

Dakujem vam, budem cakat este na dalsie tipy

crazy_cat_lady
17. jan 2024

ahoj, ja som bola velmi spokojna v optike EYECARE, naozaj trpezlivy pristup ci uz pri merani zraku/dioptrii, alebo aj pri vybere okuliarov 🙂

luckajozko21
17. jan 2024

Optika Zita - maju take stylove znacky, niektore aj celkom extravagantne. Venuju sa zakaznikom na 100%, no maju to 'v oku' 🙂

3009
17. jan 2024

Neovízia v Petržalke

oli18
17. jan 2024

Nosim okuliare 20 rokov a vzdy som si ramy vyberala podla vlastneho vkusu, nie podla rad ocnych opticiek/optikov. Skla ti ponukne optik, mozes si vybrat podla kvality a ceny.

leasyk
17. jan 2024

Ja som bola s 10 rocnou v Imooptik na Mileticke. Venovala sa jej skoro hodinu. Nakoniec si vybrala ram, ale chcela inu farbu, tak jej to vyziadali z inej pobocky. Na Obchodnej je este vacsia. A tu sa da vyfiltrovat, co na ktorej pobocke maju, pre predstavu, ci by sa dcere nieco pacilo: https://imooptik.sk/obchod?kategoria=1&prevadzka=3

pallacinka29
Autor odpoveď zmazal
autor
18. jan 2024

dakujem za rady, znova

troble
21. jan 2024

21 očná optika na Dunajskej ulici

ivi87
21. jan 2024

Zita, stylove okuliare, prijemny pristup, su tam profici - nechavame si u nich vysetrit aj zrak.