Ortopéd na zležanú hlavičku
Zdravim, mate nejaku skusenost kto sa venuje zlezanym hlavickam?Na sono klbikov sme boli u Marinica ale teda vysetrenie trvalo kratsie ako vyzliekanie dietata a povedal dve vety. Chcela by som radsej na hlavicku niekoho pedantnejsieho.
Dakujem
plagio, my sme tam boli a venuju sa priamo zlezanym hlavickam
Protea my máme dobrú skúsenosť
@anonym_eedd7f
A platili ste ak ste mali vymenny listok od pediatra?
@anonym_eedd7f
A platili ste ak ste mali vymenny listok od pediatra?
@majcu lístok som nemala, platila som konzultáciu 50€, ale az po druhom meraní
Mojmu synovi sa zlezana hlavicka upravila uplne sama ..Ked bol hore ,teda nespal som ho pestovala,vzdy uplne od malicka,,, hlavicku podopierala dlanou .do 4 roch mesiacov uplne normalna hlavicka, vobec ziadny ortoped
Mojmu synovi sa zlezana hlavicka upravila uplne sama ..Ked bol hore ,teda nespal som ho pestovala,vzdy uplne od malicka,,, hlavicku podopierala dlanou .do 4 roch mesiacov uplne normalna hlavicka, vobec ziadny ortoped
@vorkola hej, nam podla merani sa tiez zacala sama upravovat, ale podla mna je lepsie, ked to zhodnoti sam lekar, lebo nie vsetkym detom sa zacne sama upravovat. preto sme ani ortezu na hlavu nepotrebovali. ale je lepsie to riesit cim skor, lebo cim je dieta starsie, tym ma tvrdsiu lebku.
Výmenný lístok do Protey nie je treba. Ak sa tam zhodnotí, že treba ortézu, treba predpis od ortopéda napr.
Keď som to v 2022 riešila so synom, za konzultáciu v Protei sme neplatili, lebo to bolo na ortézu. Technik mi hovoril, že inak by sme platili (vtedy to bolo 30). Po ukončení liečby (cca 3 mesiace) ešte synovi spravili 2 skeny zdarma, lebo som mala schizu, že sa mu to nezlepšuje (zlepšovalo 😅)

Protea my máme dobrú skúsenosť