Parkovanie pri letisku v Bratislave
Ahoj, chcela by som sa poradiť ohľadom parkovania v blízkosti Letiska Bratislava. Ide o let už tento piatok a žiaľ, na oficiálnej stránke letiska mi ukazuje, že už nie je možné rezervovať parkovacie miesto na zadaný dátum dovolenky. Nemám s tým žiadne skúsenosti, ale žeby boli všetky miesta obsadené alebo robím niečo zle? Na mieste je možné chytiť nejaké miesto v blízkosti vchodu na letisko kvôli malému dieťaťu? Alebo mi prosím, kto máte skúsenosť, poraďte iné parkovanie okolo letiska v rozumnej cene aj vzdialenosti (našla som pár ponúk aj s bezplatným transferom na letisko ale kto vie ako to funguje pri prílete v noci). Za všetky rady vopred ďakujem, nemám s tým žiadnu skúsenosť a kvôli skorému odchodu a neskorému príchodu musím riešiť cestu autom aj keď som pôvodne chcela riešiť vlak a následne autobus.
Ak je vybukovane, tak nenajdes a este blizko vchodu isto nie. Ber to co je v ponuke, lebo aj tie sa mozu minut. Zacina sezona, deti sa neucia, uz bude natresk
Ak je vybukovane, tak nenajdes a este blizko vchodu isto nie. Ber to co je v ponuke, lebo aj tie sa mozu minut. Zacina sezona, deti sa neucia, uz bude natresk
@mk1111111111 išla som ako na hotové a nerátala som s tým, že môžu mať plno. Skúsim teda iné parkoviská v okolí, vďaka.
Ides s dietatom, tak radsej na istotu, nie, ze mozno motyka vystreli. A uzite dovolenku
Ides s dietatom, tak radsej na istotu, nie, ze mozno motyka vystreli. A uzite dovolenku
@mk1111111111 veď práve, inak by som tu ani nepísala. Už som to vyriešila. Ďakujem krásne.
@mk1111111111 išla som ako na hotové a nerátala som s tým, že môžu mať plno. Skúsim teda iné parkoviská v okolí, vďaka.
@lilope každoročne sú plne, treba rezervovať skor
Pozri letiskoparkovisko.sk ja som tam parkovala pred tyzdnom. Je to asi 3 minuty od letisko, Transfer sa doplaca 5e, uplne spolahlivi, zaparkovala som, hneď nas odviezli na letisko, prilet v noch, zavolala som ked sme vysli von a do 5 min prisli po nas.
Odporúčam monti parkovisko. Je to neďaleko letiska a dopravia ľudí na let akým letia zadarmo 🙂
Pozri letiskoparkovisko.sk ja som tam parkovala pred tyzdnom. Je to asi 3 minuty od letisko, Transfer sa doplaca 5e, uplne spolahlivi, zaparkovala som, hneď nas odviezli na letisko, prilet v noch, zavolala som ked sme vysli von a do 5 min prisli po nas.
@lusyyy36 miss_foxy ďakujem za skúsenosti.
@lilope neviem ako to funguje na sk ale v zahraničí tieto transfery fungujú 24hod cize tlzadas dátumy a čísla letov a prídu po teba. Treba si tam zavolať a zistit
@lilope my máme rezervované pri letisku, robia dovoz aj odvoz, je to v cene. Na týždeň to vychádzalo tuším 100€. Len si nepamätám názov, riešil to manžel, keď príde z práce,spýtam sa a pošlem link.
@matago n a týždeň 100eur?? Ved jasne na Slovensku na to máme 🫣🫣🫣🫣
Včera som riešila takéto parkovanie v Budapešti na začiatku októbra 16 dní 30eur 🙈
Ako ja chápem ze sezóna ale trocha dosť 🫣
@matago n a týždeň 100eur?? Ved jasne na Slovensku na to máme 🫣🫣🫣🫣
Včera som riešila takéto parkovanie v Budapešti na začiatku októbra 16 dní 30eur 🙈
Ako ja chápem ze sezóna ale trocha dosť 🫣
@kulumulu123 Na kieho boha by kto znižoval cenu, keď sa tie parkoviská vypredajú? Vysvetli mi, že čo by to bol za biznis model...
Logika káže, zdvihnúť cenu na 200 eur, aby zostalo aspoň pár voľných miest.
@kulumulu123 Na kieho boha by kto znižoval cenu, keď sa tie parkoviská vypredajú? Vysvetli mi, že čo by to bol za biznis model...
Logika káže, zdvihnúť cenu na 200 eur, aby zostalo aspoň pár voľných miest.
@procrastique ty si s azle vyspala alebo bolo zle niečo iné dnes???
@procrastique ty si s azle vyspala alebo bolo zle niečo iné dnes???
@kulumulu123 Lol, prečo? Normálne sa pýtam, že kto by znižoval cenu keď sa mu produkt/služba predáva ako teplé rožky. Trh tým naznačuje, že cena je nízka

Už sú tu na koni témy na tento problém