icon

Parkovanie pri letisku v Bratislave

lilope
18. jún 2025

Ahoj, chcela by som sa poradiť ohľadom parkovania v blízkosti Letiska Bratislava. Ide o let už tento piatok a žiaľ, na oficiálnej stránke letiska mi ukazuje, že už nie je možné rezervovať parkovacie miesto na zadaný dátum dovolenky. Nemám s tým žiadne skúsenosti, ale žeby boli všetky miesta obsadené alebo robím niečo zle? Na mieste je možné chytiť nejaké miesto v blízkosti vchodu na letisko kvôli malému dieťaťu? Alebo mi prosím, kto máte skúsenosť, poraďte iné parkovanie okolo letiska v rozumnej cene aj vzdialenosti (našla som pár ponúk aj s bezplatným transferom na letisko ale kto vie ako to funguje pri prílete v noci). Za všetky rady vopred ďakujem, nemám s tým žiadnu skúsenosť a kvôli skorému odchodu a neskorému príchodu musím riešiť cestu autom aj keď som pôvodne chcela riešiť vlak a následne autobus.

cacianka
18. jún 2025

Už sú tu na koni témy na tento problém

luliu
18. jún 2025

@lilope tak ako sama píšeš, rezervuj vzdialenejšie parkovisko a oni ťa dopravia tam i spat

lilope
autor
18. jún 2025
@cacianka

Už sú tu na koni témy na tento problém

@cacianka áno, našla som dva roky staré a? Pýtam sa na aktuálnu situáciu. Ďakujem za užitočnú radu 👍

lilope
autor
18. jún 2025
@luliu

@lilope tak ako sama píšeš, rezervuj vzdialenejšie parkovisko a oni ťa dopravia tam i spat

@luliu ďakujem, no dúfala som, že niekto napíše aktuálnu skúsenosť a poradí priamo.

matago
18. jún 2025
@lilope

@luliu ďakujem, no dúfala som, že niekto napíše aktuálnu skúsenosť a poradí priamo.

@lilope my máme rezervované pri letisku, robia dovoz aj odvoz, je to v cene. Na týždeň to vychádzalo tuším 100€. Len si nepamätám názov, riešil to manžel, keď príde z práce,spýtam sa a pošlem link.

mk1111111111
18. jún 2025

Ak je vybukovane, tak nenajdes a este blizko vchodu isto nie. Ber to co je v ponuke, lebo aj tie sa mozu minut. Zacina sezona, deti sa neucia, uz bude natresk

lilope
autor
18. jún 2025
@matago

@lilope my máme rezervované pri letisku, robia dovoz aj odvoz, je to v cene. Na týždeň to vychádzalo tuším 100€. Len si nepamätám názov, riešil to manžel, keď príde z práce,spýtam sa a pošlem link.

@matago ďakujem krásne 🙂

lilope
autor
18. jún 2025
@mk1111111111

Ak je vybukovane, tak nenajdes a este blizko vchodu isto nie. Ber to co je v ponuke, lebo aj tie sa mozu minut. Zacina sezona, deti sa neucia, uz bude natresk

@mk1111111111 išla som ako na hotové a nerátala som s tým, že môžu mať plno. Skúsim teda iné parkoviská v okolí, vďaka.

mk1111111111
18. jún 2025

Ides s dietatom, tak radsej na istotu, nie, ze mozno motyka vystreli. A uzite dovolenku

matago
18. jún 2025
@lilope

@matago ďakujem krásne 🙂

lilope
autor
18. jún 2025
@mk1111111111

Ides s dietatom, tak radsej na istotu, nie, ze mozno motyka vystreli. A uzite dovolenku

@mk1111111111 veď práve, inak by som tu ani nepísala. Už som to vyriešila. Ďakujem krásne.

luliu
18. jún 2025
@lilope

@mk1111111111 išla som ako na hotové a nerátala som s tým, že môžu mať plno. Skúsim teda iné parkoviská v okolí, vďaka.

@lilope každoročne sú plne, treba rezervovať skor

lilope
autor
18. jún 2025

@matago ďakujem, máme vyriešené 👍

lilope
autor
18. jún 2025
@luliu

@lilope každoročne sú plne, treba rezervovať skor

@luliu keď máš last minute, tak to skôr nejde. Hovorím, že nemám skúsenosť s letiskovým parkoviskom a plnú obsadenosť v júni som nečakala. Budem ale vedieť do budúcna.

lusyyy36
18. jún 2025

Pozri letiskoparkovisko.sk ja som tam parkovala pred tyzdnom. Je to asi 3 minuty od letisko, Transfer sa doplaca 5e, uplne spolahlivi, zaparkovala som, hneď nas odviezli na letisko, prilet v noch, zavolala som ked sme vysli von a do 5 min prisli po nas.

miss_foxy
18. jún 2025

Odporúčam monti parkovisko. Je to neďaleko letiska a dopravia ľudí na let akým letia zadarmo 🙂

lilope
autor
19. jún 2025
@lusyyy36

Pozri letiskoparkovisko.sk ja som tam parkovala pred tyzdnom. Je to asi 3 minuty od letisko, Transfer sa doplaca 5e, uplne spolahlivi, zaparkovala som, hneď nas odviezli na letisko, prilet v noch, zavolala som ked sme vysli von a do 5 min prisli po nas.

@lusyyy36 miss_foxy ďakujem za skúsenosti.

kulumulu123
19. jún 2025

@lilope neviem ako to funguje na sk ale v zahraničí tieto transfery fungujú 24hod cize tlzadas dátumy a čísla letov a prídu po teba. Treba si tam zavolať a zistit

kulumulu123
19. jún 2025
@lilope

@lusyyy36 miss_foxy ďakujem za skúsenosti.

@lilope v ba je všade hodinová sadzba za parking v cene 1-2.50eur/hodina co asi pri dovolenke platiť nechceš keďže by to stalo viac ako celá dovolenka 🫣

kulumulu123
19. jún 2025
@matago

@matago n a týždeň 100eur?? Ved jasne na Slovensku na to máme 🫣🫣🫣🫣
Včera som riešila takéto parkovanie v Budapešti na začiatku októbra 16 dní 30eur 🙈
Ako ja chápem ze sezóna ale trocha dosť 🫣

procrastique
19. jún 2025
@kulumulu123

@matago n a týždeň 100eur?? Ved jasne na Slovensku na to máme 🫣🫣🫣🫣
Včera som riešila takéto parkovanie v Budapešti na začiatku októbra 16 dní 30eur 🙈
Ako ja chápem ze sezóna ale trocha dosť 🫣

@kulumulu123 Na kieho boha by kto znižoval cenu, keď sa tie parkoviská vypredajú? Vysvetli mi, že čo by to bol za biznis model...

Logika káže, zdvihnúť cenu na 200 eur, aby zostalo aspoň pár voľných miest.

kulumulu123
19. jún 2025
@procrastique

@kulumulu123 Na kieho boha by kto znižoval cenu, keď sa tie parkoviská vypredajú? Vysvetli mi, že čo by to bol za biznis model...

Logika káže, zdvihnúť cenu na 200 eur, aby zostalo aspoň pár voľných miest.

@procrastique ty si s azle vyspala alebo bolo zle niečo iné dnes???

procrastique
19. jún 2025
@kulumulu123

@procrastique ty si s azle vyspala alebo bolo zle niečo iné dnes???

@kulumulu123 Lol, prečo? Normálne sa pýtam, že kto by znižoval cenu keď sa mu produkt/služba predáva ako teplé rožky. Trh tým naznačuje, že cena je nízka

mona1848
22. sep 2025

@lilope
@matago nenašla som recenzie. Je toto parkovisko dôveryhodne? Dakujem

lilope
autor
22. sep 2025
@mona1848

@lilope
@matago nenašla som recenzie. Je toto parkovisko dôveryhodne? Dakujem

@mona1848 áno, manžel tam bol a bol spokojný.

mona1848
23. sep 2025
@lilope

@mona1848 áno, manžel tam bol a bol spokojný.

@lilope Dakujem 🙂