Parkovanie pri Sanatóriu Koch: Ako na to?
Ahojte neviete mi prisim niekto piradit ako je to s parkovanim pri danom sanatoriu? Moc to tam nepiznam, caka ma vysetrenie a jedze som mimo ba tak inak ako autom sa tam nedostanem. Dakujem
@ajajaj00 je tam platene parkovanie alebo ako to je? Ak ano je tam parkomat? Nemam totiz apku v telefine ani sa ni neda stiahnut
idem tam po dlhsej dobe ale ak tam bude platene parkovanie bude tam tabulka ak nemas apku tak zaplatis cez sms
V tejto casti mesta je bohuzial parkovanie len pre rezidentov, nie je ziadna moznost si zakupit parkovaci listok, najblizsie platene parkovisko je pri hrade,a to je asi 10 minutova pekna prechadzka, zavolaj si na recepciu a opytaj sa, ci by Ta nepustili parkovat vnutri, alebo nech ide niekto s Tebou a pocka v aute, tam sa na vysetrenie nastastie necaka
Ak by si zaparkovala v garazi pri hrade , tak odtial nechod dole po palisadoch a hore partizanskou, pretoze ta je velmi strma, , ale z garaze chod kusocek hore mudronovou a potom dole smetanovou, tvarozkovou a bartonovou, v strede ktorej su medzi domami schody, ktore ta zavedu rovno ku Kochovi, nedaj sa pomylit a nevojdi z bartonovej do kochovej zahrady, ta stoji za pozretie, ale neda sa z nej prejst do budovy sanatoria
Momentálne sa tam parkovať nedá. Onedlho by tam mali spustiť celomestskú parkovaciu politiku, tak až potom tam budú môcť parkovať aj návštevníci

ja mam buduci tyzden preventivku aj ked som tam rodila a chodila som na kontrolu parkovala som vzdy kde som nasla miesto v okoli